Gnohere suferă de aceeaşi problemă ca şi Denis Alibec: “De aceea l-am schimbat”

Mirela Apostol    Ionut Neamţu   
în FCSB
01/10/2018, 13:55
Gnohere suferă de aceeaşi problemă ca şi Denis Alibec: “De aceea l-am schimbat” GALERIE FOTO
Gnohere suferă de aceeaşi problemă ca şi Denis Alibec. Atacantul de la Astra îl înlocuieşte pe Harlem Gnohere în meciul de fotbal dintre FCSB şi Concordia Chiajna

Gnohere suferă de aceeaşi problemă ca şi Denis Alibec, fostul atacant de la FCSB, care a avut parte de un sezon dezastruos atunci când a avut această accidentare. Nicolae Dică a vorbit după meciul cu AFC Hermannstadt din Liga 1 Betano despre situaţia “Bizonului” şi a dezvăluit care este problema reală a atacantului francez.

”Pe Gnohere l-am schimbat pe final de meci pentru că are o problemă cu pubalgia”, a declarat Nicolae Dică la interviurile de după meci.

Harlem Gnohere are aceeaşi accidentare ca Denis Alibec

În stagiunea precedentă, Denis Alibec juca la FCSB. Măcinat de problema pubalgiei, de fiecare dată când intra în teren nu îşi putea face treaba de atacant. Problema medicală i-a dăunat jucătorului care pe tot parcursul sezonului regular, care include tur şi retur, nu a punctat în niciun meci! Un singur gol a avut în 2017 – 2018, venit în play-off, după care a fost vândut la Astra Giurgiu.

Detalii despre ce înseamnă publagia dădeau apropiaţii lui Denis Alibec, în acea perioadă. Selecţionerul României, Cosmin Contra, discuta despre gravitatea unei astfel de probleme medicale: “Nu putea să dea 100% la poartă, avea un pic de durere în anumite momente, la sprinturi, la opriri. El zicea că se simte mai bine, dar după aia a intrat într-un meci, a stat câteva zile, văd că iar a jucat o repriză și acum stă iar. Atunci, nu se poate să aibă continuitate, nu poate să revină la forma bună“.

Marius Şumudică un antrenor care a avut succes cu Denis Alibec explica în trecut ce dureri are un fotbalist afectat de această problemă: “Este o boală destul de delicată pentru fotbalişti. Ai niste dureri groaznice, şi când razi, şi când tuşeşti. Denis se antrenează de o săptămână separat pentru că are o problemă. Pubalgia îţi dă nişte dureri cumplite. Aveam un coleg pe când jucam la Maritimo şi îmi spunea să nu fac glume cu el, că îl doare de nu mai poate. Eu nu ştiu exact situaţia lui Alibec, dar cu siguranţă că îi afectează performanţele“, spunea Şumudică.

Harlem Gnohere se bucură dupa ce a înscris un gol in meciul de fotbal dintre FCSB si Rapid Viena, din manşa retur a play-off-ului Ligii Europa, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti
Harlem Gnohere se bucură dupa ce a înscris un gol in meciul de fotbal dintre FCSB si Rapid Viena

“Pubalgia e o afecţiune foarte dificil de tratat. Trebuie să faci nişte exerciţii şi să fii serios”, Florin Lovin

Închide ×