Gnohere a intrat în istorie după doar 28 de meciuri pentru FCSB

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
05/11/2017, 11:03
Gnohere a intrat în istorie după doar 28 de meciuri pentru FCSB

Harlem Gnohere reuşeşte să facă un sezon uluitor în tricoul formaţiei FCSB, iar atacantul francez face istorie la formaţia pregătită de Nicolae Dică. Vârful fost transferat de FCSB de la FC Dinamo Bucureşti în pauza competiţională din iarnă, după ce Gigi Becali i-a plătit lui Ionuţ Negoiţă 250.000 de euro. Atacantul francez a avut nevoie de doar 28 de meciuri pentru trupa “roş-albastră” pentru a intra în istorie.

Deşi în majoritatea meciurilor jucate pentru FCSB nu a fost titular, Harlem Gnohere nu a avut nevoie de foarte mult timp pentru a reuşi să intre în istoria formaţiei lui Gigi Becali. “Bizonul” a înscris 14 goluri în 28 de meciuri pentru FCSB în Liga 1 Betano şi a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria străinilor care au evoluat petru echipa pregătită de Nicolae Dică, conform gsp.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gnohere e pe locul 2 pe lista marcatorilor străini de la FCSB

Pe lista marcatorilor străini din lotul lui FCSB se mai află Kapetanos, Dayro Moreno, Lukasz Szukala, Cyril Thereau, Federico Piovaccari şi Fernando Varela. În faţa lui Harlem Gnohere se află Pantelis Kapetanos, care a înscris 30 de goluri în cele 73 de meciuri jucate pentru vicecampioana României.

Iată topul marcatorilor străinilor pentru FCSB în Liga 1 Betano:

1. Kapetanos – 30 goluri în 73 de meciuri

2. Gnohere – 14 goluri în 28 meciuri

3. Dayro Moreno – 12 goluri în 43 meciuri

4. Lukasz Szukala – 12 goluri în 65 meciuri

5. Cyril Thereau – 10 goluri în 17 meciuri

6. Federico Piovaccari – 10 goluri în 25  meciuri

7. Fernando Varela – 10 goluri în 82 meciuri

1.000.000 de euro este cota lui Gnohere, conform transfermarkt

Închide ×