Fotbal international

Gnohere va juca împotriva lui CFR Cluj în Europa League ? Cum este posibil

30.08.2019 | 17:53
Gnohere va juca împotriva lui CFR Cluj în Europa League ? Cum este posibil
Ciprian Deac și Harlem Gnohere. Sursă foto: sportspictures.eu

CFR Cluj va juca în Grupa E din Europa League cu Lazio, Rennes și Celtic. Formația lui Dan Petrescu va juca împotriva echipei lui Joris Gnagnon Gnohere, fratele mai mic al lui Harlem Gnohere de la FCSB. Fundașul central a fost împrumutat pentru un an de Stade Rennais de la Sevilla. Astfel, unul din frații Gnohere va juca în Europa League, Harlem ratând calificarea cu FCSB în Portugalia, împotriva Vitoriei Guimaraes.

Fratele mai mic al lui Harlem Gnohere va juca împotriva lui CFR Cluj în Europa League

Joris Gnagnon, fratele mai mic al lui Harlem Gnohere va juca cu Rennes în grupa E din Europa League. Fundașul central în vârstă de 22 de ani este un fotbalist pe care mulți specialiști îl consideră un viitor „stâlp” al naționalei Franței. Joris este un produs 100% al lui Rennes și a fost transferat de Sevilla în iulie 2018 pentru 13.500.000 de euro. Harlem Gnohere a fost foarte bucuros de reușita fratelui său și l-a felicitat prin intermediul rețelelor de socializare.

La Sevilla nu a convins și a fost împrumutat la echipa care l-a crescut pentru a-și intra în formă. Pentru andaluzi, Joris Gnagnon a jucat 16 partide atât în La Liga cât și în Copa del Rey sau Europa League.

  • 22 de ani a împlinit Joris Gnagnon pe 13 ianuarie
Harlem Gnohere felicitându-și fratele pentru transferul la Sevilla. Sursă foto; Instagram Harlem Gnohere
Harlem Gnohere felicitându-și fratele pentru transferul la Sevilla. Sursă foto; Instagram Harlem Gnohere

Scandalul din vară în care a fost implicat

Joris Gnagnon a fost implicat într-un scandal în urma unui amical disputat de Sevilla și Liverpool (2-1). Fundașul în vârstă de 22 de ani a avut un atac întârziat asupra lui Yasser Larouci. Puștiul de 18 ani al „cormoranilor” a avut nevoie de intervenția medicilor și ratat toată pregătirea de vară în urma loviturii suferite. Fratele lui Harlem Gnohere a primit imediat cartonașul roșu și și-a cerut scuze la finalul confruntării.

„Vreau să-mi cer scuze public celor de la Liverpool, jucătorului, familiei acestuia și fanilor. A fost un act odios din partea mea, iar așa ceva nu are ce căuta pe terenul de fotbal. Toate rugăciunile mele se îndreaptă către jucător și familia sa”, a declarat francezul la sfârșitul jocului.

  • „Sunt foarte bucuros pentru că m-am întors la clubul care m-a crescut”- Joris Gnagnon
  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Joris Gnagnon, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri