Fotbal intern

Gnohere va juca în naţionala României? Răzvan Burleanu a făcut anunţul

27.08.2018 | 15:46
Gnohere va juca in nationala Romaniei Razvan Burleanu a facut anuntul
ADVERTISEMENT

Gnohere va juca în naţionala României? Răzvan Burleanu a vorbit despre posibilitatea ca atacantul francez de la FCSB să fie convocat în naţională. “Bizonul” este dorit de Cosmin Contra, însă trebuie să treacă printr-o procedură clară pentru a dobândi cetăţenia.

Preşedintele FRF a declarat că vârsta pe care o are Gnohere nu îl face o miză atât de mare pentru naţionala României, însă FRF va face tot ceea ce e posibil să poată fi convocat la naţionala României:

ADVERTISEMENT

“Gnohere are vreo 30 de ani în momentul de faţă. În primul rând, e şi o procedură prin care ca stat poţi să acorzi cetăţenia română. Aşadar, Contra trebuie să ia în calcul şi acest lucru, că cetăţenia nu poţi să i-o acorzi de pe o zi pe alta unui jucător.

În niciun caz nu poţi să-l iei pe Gnohere pentru meciurile din luna septembrie, asta e clar. Păcat că are 30 de ani. Dacă avea 22, cu siguranţă ar fi fost o miză mult mai mare. Dacă un antrenor îşi va dori un anumit jucător, cu siguranţă că noi vom face tot ce putem pentru ca acel jucător să evolueze. Aşa am făcut şi în cazul lui Postolachi”, a spus Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT
Gnohere va juca în naţionala României? Răzvan Burleanu a făcut anunţul. Aici, în cadrul Adunării Generale a FRF
Gnohere va juca în naţionala României? Răzvan Burleanu a făcut anunţul. Aici, în cadrul Adunării Generale a FRF

 

Gnohere va juca în naţionala României? Hagi acuză

Hagi acuză posibila naturalizare a lui Gnohere! Managerul Viitorului a strâmbat din nas atunci când a fost întrebat de atacantul FCSB-ului. Regele nu înțelege de ce selecționerul ar apela la Gnohere atât timp cât are la dispoziție alți jucători tineri și români.  Hagi l-ar vedea mai degrabă în vestiarul naționalei pe Drăguș  despre care spune că are un început de sezon foarte bun în care marchează pe bandă rulantă.

“Am văzut că vreți să naționalizați pe cineva. Este bun, dar avem vârfuri care dau goluri. Drăguș este român și nu mai trebuie naționalizat. Sau trebuie, că-i de la Hagi? Îmi vine să râd, omitem să vorbim despre el. Este un jucător tânăr, de perspectivă. Și Coman dă goluri, dar nu-i bun. Poate trebuie să mă naturalizaţi şi pe mine”, a declarat Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Gnohere va juca în naţionala României? Ce spune Burleanu despre Liga Naţiunilor

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că România trebuie să înceapă cu o victorie în Liga Naţiunilor, pe 7 septembrie împotriva naţionalei din Muntenegru, de la Ploieşti: “Am văzut că vreți să naționalizați pe cineva. Este bun, dar avem vârfuri care dau goluri. Drăguș este român și nu mai trebuie naționalizat. Sau trebuie, că-i de la Hagi? Îmi vine să râd, omitem să vorbim despre el. Este un jucător tânăr, de perspectivă. Și Coman dă goluri, dar nu-i bun. Poate trebuie să mă naturalizaţi şi pe mine”, a declarat Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„El (n.r. Gnohere) ar dori să joace pentru naţionala României, dar de aici şi până la a se face tam-tam pe o întrebare venită din partea realizatorului acelei emisiuni, dacă aş vedea un jucător care poate să fie naturalizat… Şi i-am numit pe Omrani şi Gnohere. S-a făcut prea mare tam-tam pe treaba asta. Ar trebui să ne concentrăm la ce avem noi în momentul de faţă, la problemele pe care le avem”, Cosmin Contra