Simona Halep

GALERIE FOTO incendiară! A pozat GOALĂ la piscină! Pictorialul care ÎNCINGE meciul Simonei Halep!

GALERIE FOTO incendiară! Pictorialul care ÎNCINGE meciul de diseară al Simonei Halep! A pozat GOALĂ doar cu mingile de tenis! CLICK SUS ÎN GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE SAU JOS PE...
13.08.2015 | 23:59

GALERIE FOTO incendiară! Pictorialul care ÎNCINGE meciul de diseară al Simonei Halep! A pozat GOALĂ doar cu mingile de tenis! CLICK SUS ÎN GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE SAU JOS PE LINKURI

Simona Halep o va întîlni vineri de la ora 20:00 pe Agnieszka Radwanska în sferturile de finală ale turneului de la Toronto.

LIVE VIDEO MECIULDE AZI AL SIMONEI HALEP DIN SFERTURI ESTE AICI!!! VEZI PARTIDA ONLINE

Sportiva din Polonia este locul 14 în clasamentul WTA şi a strîns pînă în momentul de faţă 16.548.458 de dolari din tenis.

FOTO 1                                          FOTO 2

FOTO 3                                          FOTO 4

FOTO 5                                          FOTO 6

Cea mai înaltă clasare a lui Radwanska a fost numărul 2 mondial, în 2012.

Cele două s-au mai întîlnit de 7 ori de-a lungul timpului. Poloneza a avut cîştig de cauzăde 4 ori, în timp ce Simona s-a impus în 3 rînduri (la Turneul Campioanelor 2013, la Doha în 2014 şi Roma în 2013).

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

A pozat goală şi a plătit scump!

Agnieszka Radwanska are foarte multe calităţi, este inteligentă, loveşte cu mingea cu putere. În plus, este şi foarte frumoasă.

Galerie FOTO. A cerut DIVORŢ după ce a găsit POZE vechi cu NEVASTA. “Vreau copii, NU ŞOPÎRLE!!! Are 20 operaţii estetice”

Poloneza n-a ezitat să-şi arate trupul gol într-un pictorial incendiar pentru revista ESPN.

Sportiva a încasat o sumă condiderabilă din partea publicaţiei din Statele Unite. Şedinţa foto i-a atras şi multe critici, fiind îndepărtată dintr-o campanie religioasă a Bisericii Catolice în care era implicată.