Sport

Video. Gogoașă, unul dintre liderii galeriei lui FC U Craiova 1948, l-a sunat pe Mitică Dragomir și l-a înregistrat! „Ești fosilă!? De ce te-ai dat cu Olguța și Rotaru?”

Dumitru Dragomir a avut un schimb de replici cu Andrei Preda, alias „Gogoașă”, unul dintre liderii Peluzei Sud 1997 și care l-a acuzat pe fostul președinte al LPF pentru dezafilierea Craiovei.
08.03.2022 | 12:20
Video Gogoasa unul dintre liderii galeriei lui FC U Craiova 1948 la sunat pe Mitica Dragomir si la inregistrat Esti fosila De ce teai dat cu Olguta si Rotaru
ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești” a vorbit în direct la Digi Sport despre incidentul petrecut cu ultrașii Peluza Sud 1997, care se aflau în autocar în drum spre Sfântu Gheorghe.

Dumitru Dragomir pus la zid de ultrașii lui FC U Craiova 1948: „De ce te-ai dat cu Olguța și Rotaru?”

Ultrașii de la Peluza Sud sunt în război cu Adrian Mititelu și îl consideră în continuare responsabil pentru decăderea Craiovei și pe Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Îmbărbătați” de alcool și plictisiți probabil pe drumul lung de la Craiova la Sfântu Gheorghe, oltenii s-au pus pe glume. „Gogoașă”, unul din liderii galeriei, s-a gândit că e oportun să îi dea un apel video lui Mitică Dragomir pe WhatsApp și culmea, fostul președinte al LPF nu a refuzat conversația. Ce a ieșit, puteți urmări mai jos. Clipul a fost postat pe Tik-Tok de ultrașii lui FC U Craiova 1948.

Gogoașă: „Ce faci Nea Mitică?”

Dragomir: „Uite bine, mă uit la televizor”.

Gogoașă: „Ne-ai mâncat tu și Pițurcă, că ne-ai băgat în Liga a patra, ne-ai dus în Liga a treia. Spune, tu, să îți trăiască copiii tăi, dacă nu suntem Craiova adevărată! Tu știi că noi suntem Craiova adevărată! Cu Marius Tucă acolo… taci din gură! Nea Mitică, ce faci? Ai scăpat și de proces”.

ADVERTISEMENT

Dragomir: „Ia întinde, mă, gătul, să îți văd ce ai pe gât! Ești tare, băi, mâncați-aș!”

Gogoașă: „Ne-a mâncat Mititelu! N-ai vrut să vii cu noi să luăm Craiova! Te-ai dus cu Rotaru, cu Olguța. N-ai rămas să mergi cu Blondu’, știi ce zic!”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir neagă faptul că susține echipa lui Mihai Rotaru: „Nu sunt cu nimeni!”

Dragomir: „Vorbește dracu frumos!”

Gogoașă: „Vorbesc, dracu să ne ia pe amândoi că și mata ești om serios, da’ uite în ce hal suntem! La retrogradare iar! Dar știi ceva? Vrei să îți spun ceva moșneagule? Ești numărul unu pe țară! Te-ai p*șat și pe Pițurcă, și pe Mititelu, și pe Becali și pe ce ai vrut!”

Dragomir: „Bine, bă. Bine, hai! Vă doresc succes!”

Gogoașă: „Succes? Dar tu ești tot cu Știința adevărată, că ai fost acolo. Nu fii fosilă!”

ADVERTISEMENT

Dragomir: „Nu sunt fosilă! Nu sunt cu nimeni!”

Gogoașă: Hai, nu fii! Te rog frumos! Fii credincios pe ultima sută de metri Nea Mitică!”, a fost discuția dintre cei doi.

Dumitru Dragomir s-a pregătit în cazul în care înregistrarea va fi făcută publică: „N-am văzut în viața mea!”

Fostul președinte al LPF a povestit uluit cum a decurs discuția cu ultrașii de la Peluza Sud 1997 și a fost impresionat de tatuajele lui „Gogoașă”.

@digisport.ro

Dumitru Dragomir și o pățanie cu un fan al lui U Craiova 1948. #romania #digisport #football #fun #footballfunny #liga1

♬ sunet original – Digi Sport

„Mă sună unul ieri pe Whatsapp! Țâr-țâr, țâr-țâr! Îi răspund. Și când apăs pe ăsta, bă, apare unul tatuat de la gât pe tot corpul! Într-o mașină, cu mai mulți. Un suporter al Craiovei. 

Mi-a zis el și câteva cuvinte mai deocheate, în final a fost destul de liniștit. Mă, dar când l-am văzut cum era: negru! N-am văzut în viața mea! Nici băiatul lui Mititelu nu e așa ca ăla!

Și îi zic: băi, ia oprește-te un pic din ce spui! Ridică, mă, capul ăla așa în sus, să îți văd și eu ce-ai pe gât! Bă, avea, fii atent aici ce vă spun! Avea așa o pictură! Bă, fraților, trebuia fotografiat! Că așa ceva n-am văzut! Artist, bă! Înțelegi? 

Ce trebuia să-i fac eu când l-am văzut așa? Trebuia să-i închid telefonul! Dar nu! Am comentat cu el până mi-a zis la revedere! Să trăiești Nea Mitică! Mi-a zis că de ce țin eu cu echipa lui Rotaru! Dar i-am explicat și s-a liniștit, cuminte!”, a declarat Dumitru Dragomir la Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT