Căpitanul aşteaptă reunirea lui FC U Craiova 1948. “Ne vom întări pentru baraj!”

Daniel Vlad   
în Ligi Inferioare
16/01/2018, 14:39
Căpitanul aşteaptă reunirea lui FC U Craiova 1948. “Ne vom întări pentru baraj!”

Căpitanul formaţiei FC U Craiova 1948, Andrei Preda, unul dintre cei mai iubiţi jucători din rândul suporterilor din Peluza Sud 97, a vorbit pentru FANATIK.RO despre planurile de viitor ale echipei din Bănie, dar şi despre transferurile pe care patronul alb-albaştrilor, Adrian Mititelu le-a făcut înaintea startului returului din Liga 4.

“În primul rând vreau să le spun la mulţi ani şi un an nou cât mai bun tuturor suporterilor FC Universitatea Craiova, dar nu în ultimul rând ultraşilor din Peluza Sud 97. Îi aşteptăm şi din primăvară lângă noi, deoarece împreună vom fi şi mai puternici. Eu unul abia aştept reunirea echipei. Se va întâmpla pe 29  ianuarie, atunci când vom efectua şi vizita medicală. Îmi este tare dor de colegii mei şi sunt sigur că la vară o să sărbătorim împreună cu fanii echipei noastre promovarea în Liga 3. Dar îmi e dor şi de atmosfera senzaţională din tribune pe care doar Peluza Sud 97 ştie să o facă.

Ne va aştepta o perioadă de pregătire care nu se anunţă deloc una uşoară. Vom avea mult de muncă, iar noi suntem conştienţi că trebuie să ne pregătim foarte bine. Mă bucur că Adrian Mititelu şi cei din staff-ul echipei au făcut două transferuri foarte bune, dar eu sunt convins că vor mai urma şi alte transferuri, deoarece trebuie să fim şi mai puternici pentru barajul Ligii 3″, a spus Gogoaşă.

“Am vorbit cu Văduva înainte de sărbători!”

În continuare, Andrei Preda a vorbit despre fostul fotbalist al Stelei, Robert Văduva, cel care a fost recent transferat de Mititelu. “Îi vom primi cu braţele deschise pe cei nou veniţi. Eu pe Văduva îl aşteptam la Craiova încă din 2013. L-am tot sunat, iar înainte de sărbători m-am întâlnit cu el şi i-am spus că îl aşteptăm la noi la echipă. Este un jucător foarte bun care are o tehnică şi o viteză de execuţie  remarcabilă. Avem nevoie la echipă de jucători valoroşi, dar şi cu experienţă.

Îmi doresc să ne facem încă de pe acum o echipă puternică, deoarece vreau să defilăm şi în Liga 3 aşa cum facem acum în Liga 4″, a spus Preda. FC U Craiova va efectua două cantonamente. Primul va începe pe data de 29 ianuarie şi se va disputa în Craiova, iar pentru al doilea stagiu de pregătire Adrian Mititelu şi Nicolo Napoli încă nu au decis locaţia.

51 de puncte a acumulat FC U Craiova în campionatul Ligii 4

11 puncte are avans FC U faţă de ocupanta locului 2 in clasament, Jiul Podari

Închide ×