Life

Operat de cancer, Gogoașă din Trăsniții, încercat iar de viață: ”Urmează să fac un CT”

După ce a fost operat de cancer la rinichi, viața lui Gogoașă nu a urmat un curs tocmai plăcut. Actorul din ”Trăsniții” este, din nou, încercat de soartă.
08.12.2021 | 17:52
Operat de cancer Gogoasa din Trasnitii incercat iar de viata Urmeaza sa fac un CT
Constantin Zamfirescu, după ce a avut cancer, acum trăiește de pe o zi pe alta. Sursă foto: Facebook. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul trecut Constantin Zamfirescu trecea printr-o mare cumpănă a vieții sale, fiind operat atunci de cancer și rămânând doar cu un rinichi.

Gogoașă, despre problemele sale de sănătate

Însă, deși a trecut cu bine peste această grea operație, Gogoașă din ”Trăsniții” a rămas la fel de optimist, dar și foarte precaut. Pentru că-și dorește să ducă o viață lungă și liniștită, periodic, actorul trece pragul cabinetul medicului specialist.

ADVERTISEMENT

Astfel că în scurt timp, deși urmează o dietă strictă, Constantin Zamfirescu trebuie să facă un CT pentru a se asigura că nu i s-a dezvoltat intern nicio altă problemă.

”Am făcut examinările de sânge și urmează să fac un CT să vedem dacă s-a dezvoltat ceva intern. Țin totul sub control, mi s-au interzis multe, alimentația mea este alta. Momentan nu am nimic, dar vreau să-mi duc mai departe viața pentru că am treabă multă pentru piticii mei”, a spus Constantin Zamfirescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

”M-am născut spânzurat cu cordonul ombilical”

Problema de sănătate cu care s-a confruntat acum, la maturitate, nu este singurul hop de acest fel peste care vedeta a trebuit să treacă.

Din ziua în care s-a născut și toată copilăria sa, Gogoașă s-a luptat cu o semiparalizie severă, dezvoltată în urma venirii sale pe lume în mod ”forțat”.

ADVERTISEMENT

Medicamentul dat de medici mamei sale l-a adus pe lume aproape mort, iar la doi ani de la acest incident s-a descoperit că are de dus o cruce grea. Pe care, din fericire, după multe tratamente, a reușit să o învingă.

”Am avut ghinionul să fiu pe mâna unor medici care nu aveau chef de naștere. Mama a ajuns la spital, nu era momentul de naștere la două noaptea, ci la cinci dimineață și medicii ar fi pierdut toată noaptea de Revelion și i-au dat mamei mele ceva ca să mă nască mai devreme.

ADVERTISEMENT

Acel ceva nu a fost ok și m-am născut spânzurat cu cordonul ombilical, adică moarte clinică provocată de un accident cerebral vascular, în urma căruia am rămas cu semipareză pe partea dreaptă care s-a descoperit târziu, la doi ani.

Toată copilăria mea a însemnat sanatorii, spitale, tratamente, recuperare, fizioterapie, kinetoterapie pentru a putea merge. Eu alergam în haita mea de copii așa cum puteam, nu realizam, credeam că așa este normal”, a mai adăugat Gogoașă, așa cum îi spune o țară întreagă după rolul din serialul de comedie ”Trăsniții”.

”Banii mei sunt sunt 100-200 de lei”

Pe lângă problemele de sănătate pe care a trebuit să le înfrunte toată viața sa, acum, după 25 de ani de televiziune, Constantin Zamfirescu a ajuns să aibă mai multe job-uri, printre care și cel de șofer, pentru a-și putea întreține familia.

Actorul nu stă prea bine la capitolul finanțe, dar nu se plânge. Măturisește că face orice meserie cinstită cu fruntea sus, doar ca moștenitorii lui să nu ducă lispă de nimic.

”Da, au existat, sunt momente (n.r. momente financiare grele). Nu sunt un mincinos, nu mă ascund după degete. Iau foarte mulți oameni în mașină care mă întreabă de ce stau la volan, că eu sunt actor.

Banii mei sunt într-o casetă, nu am cont. Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc. Nu mă întind mai mult decât mi-e plapuma și reușeșsc din foarte puțin să fac ceva. O să fac mereu ceva ca niciodată copiii mei să nu simtă asta. Știu ce înseamnă valoarea banului și de aia refuz ca pasagerii mei să fie darnici. Fiecare muncește pentru bani”, a completat actorul.

ADVERTISEMENT