Carousel hot news

Ultimatum: “Dacă vrem să cîştigăm cu Grecia trebuie folosit Budescu din primul minut!”

Marius Şumudică a dezvăluit la o emisiune televizată că naţionala României nu avea cum să cîştige jocul cu Ungaria atît timp cît Anghel Iordănescu a trimis în teren doi închizători ca...
05.09.2015 | 21:24
Ultimatum:
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a dezvăluit la o emisiune televizată că naţionala României nu avea cum să cîştige jocul cu Ungaria atît timp cît Anghel Iordănescu a trimis în teren doi închizători ca Prepeliţă şi Hoban.

E treaba lui Anghel Iordănescu ce strategie abordează. Dar nu ai cum să joci la victorie atît timp cît tu îi trimiţi în primul pe Prepeliţă şi Hoban. Aceşti băieţi s]nt jucători defensivi din toate punctele de vedere”

ADVERTISEMENT

„Generalul” atacat! „Marica trebuia să fie pe teren! Şi Budescu mai devreme. Keşeru nu e atacant pentru deplasare”

“Nu mai puteam de rîs cînd vedeam că jucătorii români nu pot să marcheze deşi aveau în faţă fundaşi care loveau balonul cu tibia. Nu am văzut în viaţa mea aşa jucători rudimentari. Cred că şi acum îi dor picioarele pe băieţii aia din Ungaria.

VIDEO incredibil! Un arbitru a sărit SĂ-L BATĂ pe Cârţu după ce a fost JIGNIT!

“Nu înţeleg de ce Adi Popa era atît de confuz pe teren. Treaba lui era pe bandă, dar îl vedeam că tot umblă doar prin centru. Îi mai şi încurca pe unii băieţi ai noştri. Nu cred că i-a spus antrenorul să intre-n centru”

ADVERTISEMENT

„Generaţia de Aur” iese la atac: „Avea dreptate Hagi cînd a spus că trebuia să ni se facă statuie”

“Trei zile dacă jucam, nu se dăddea gol. Nici ei, nici noi. pe ei parcă nici nu i-a interesat asta, erau fericiţi că n-au pierdut, trăgeau de timp pe final, au făcut tot ce-a depins de ei să termine la egalitate, atît au vrut. Dacă Dzsudzsák ăsta e jucător de 25-30 de milioane, atunci la noi sînt jucători de 50! Lent, să nu facă el nici o fază mai periculoasă, de fapt toţi au fost lenţi, parcă le era frică să dea în minge”

“Papp niciodată nu poate fi fundaş dreapta, are segmente lungi, luat unu la unu nu face faţă, el este fundaş central, acolo poate juca. Fundaşii centrali au fost ok, Torje – cel mai activ, cel mai în meci, a alergat enorm, Sănmărtean mult, mult sub ce ştiam, sub ce mă aşteptam, lent, neinspirat, un meci ratat” 

“Dacă Budescu era pe teren la acea lovitură liberă executată de Keşeru, era gol. Dacă vrem să cîştigăm, trebuie folosit cu Grecia din primul minut. Coborît Sănmărtean, nu ştiu exact ce modul va folosi domnul Iordănescu. Trebuie să-i batem pe greci, sînt într-un regres total, n-au identitate, criza majoră prin care trece toată societatea grecească se simte şi la nivelul primei reprezentative. Sper să continue criza şi luni seară, să nu se trezească tocmai atunci. O victorie cu Grecia ne califică sută la sută. N-avem cum pierde următoarele două meciuri, cu Finlanda şi Feroe”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri