Fotbal international

Gol Alex Chipciu din pasa lui Stanciu în Sparta Praga -Pribram! Video cu reușita fostului jucător al FCSB-ului

19.08.2018 | 21:04
Gol Alex Chipciu din pasa lui Stanciu in Sparta Praga Pribram Video cu reusita fostului jucator al FCSBului

Gol Alex Chipciu din pasa lui Stanciu în Sparta Praga -Pribram! Fostul jucător al FCSB-ului a dat lovitura și a reușit să marcheze pentru echipa lui în minutul 69. Tabela de marcaj arăta 1-1 în acel moment și Sparta Praga risca să piardă primele puncte ale sezonului. Oaspeții au fost cei care au deschis scorul. Miroslav Slepicka a marcat și Pribram se gândea deja la o mare surpriză. Până la pauză însă, Sparta Praga a restabilit egalitatea. Guelor Kanga a înscris din penalty. În actul secund, Chipciu a reușit un super gol. A primit o pasă de la Stanciu, a intrat în partea dreaptă a terenului și a reușit să-l păcălească pe portarul advers cu un șut la colțul opus. Până la urmă nu s-a terminat bine pentru Sparta care a fost egalată, deși evolua în superioritate numerică.

Sparta Praga a făcut 13 puncte după cinci jocuri disputate în campionatul Cehiei. Florin Niță, Alexandru Chipciu și Nicușor Stanciu au fost titulari pentru Sparta în meciul cu Pribram încheiat cu scorul de 2-2. Bogdan Vătăjelu a intrat în minutul 66. Viktoria Plzen este singura formație din Cehia în acest sezon care a câștigat toate cele cinci meciuri disputate până acum.

Gol Alexandru Chipciu în Sparta Praga -Pribram!

La mijlocul săptămânii, Chipciu a avut și un mesaj pentru Rusescu, după ce atacantul a revenit la FCSB, echipă la care au evoluat împreună. Jucătorul celor de la Sparta Praga l-a felicitat pe “Pufulete” pentru alegerea făcută şi i-a urat să marcheze cât mai multe goluri pentru vicecampioana României.

Gol Alex Chipciu în Sparta Praga -Pribram!Chipciu îi bagă mâna în gât unui adversar
Gol Alex Chipciu în Sparta Praga -Pribram! Românul a marcat în minutul 69
Raul Rusescu a mai jucat în două rânduri pentru 2011-2013 şi 2013-2015, iar Alexandru Chipciu a ajuns la “roş-albaştri” în 2012, de la FC Braşov, unde a stat până în vara anului 2016. Cu unele pauze, cei doi au evoluat împreună la FCSB şi au cucerit o mulţime de trofee. Tot împreună au eliminat şi pe Ajax Amsterdam din şaisprezecimile Europa League în 2013, iar acum fostul “şeptar” de la FCSB îşi doreşte pentru prietenul său ca acesta să înscrie de cât mai multe ori.

”Mă bucur pentru revenirea lui Raul Rusescu în tricoul roş-albastru. Sper să aibă cel puţin rezultatele pe care le-am obţinut când jucam împreună şi să se audă de cat mai multe ori pe stadion “A marcat cu numarul 24 Rrrrrrrraul Rusescu”, a fost urarea lui Chipciu pentru Raul Rusescu, postată de jucător pe contul său de Facebook.

Chipciu, mesaj pentru Raul Rusescu

Raul Rusescu are trei trofee de campion al României, două cu FCSB, din 2012 – 2013 şi 2+14 – 2015 şi unul cu Unirea Urziceni, din 2008 – 2009. Atacantul mai are un palmares un trofeu de Europa League, din perioada Sevilla (2013 – 2014) şi o Cupă a României, din perioada a doua la FCSB (2014 – 2015). Rusescu are şi două trofee individuale, cel mai bun marcator în stagiunea 2012 – 2013, pe când era la FCSB, şi un titlu de fotbalistul anului 2012.

Patronul de la FCSB, Gigi Becali l-a contrazis pe Chipciu și a spus că nu are mari aşteptări de la cel mai nou transfer pe care l-a făcut şi a explicat şi de ce: “Eu am mers pe mâna lui Meme Stoica la Rusescu. Sunt unele lucruri pe care eu nu le cunosc. Eu nu ştiu dacă un fotbalist mai poate să joace bine dacă nu a mai avut meciuri în picioare. Mi-a zis Meme că el crede în Rusescu, că se pregăteşte bine. Eu credeam în Rusescu, dar nu ştiam dacă mai poate aşa. Am mers pe mâna lui. Nu am nicio problemă dacă Rusescu nu o să mai poată, nu mă deranjează să îi dau banii ăştia pentru că eu am luat sume frumoase pe el. Meme are foarte mare încredere în Rusescu”, a spus Becali.

1 gol a marcat Alex Chipciu până acum pentru Sparta Praga