Fotbal intern

Gol Alex Ioniță în FC Voluntari – CFR Cluj! Video cu reușita mijlocașului

12.08.2018 | 18:47
Gol Alex Ionita in FC Voluntari  CFR Cluj Video cu reusita mijlocasului

Gol Alex Ioniță în FC Voluntari – CFR Cluj! Fostul jucător al Astrei a spart gheața în acest sezon. Ioniță a restabilit egalitatea după o trecere superbă pe lângă un fundaș al ilfovenilor. Rămas singur cu portarul, Ioniță nu a iertat și a înscris primul gol al acestui campionat în tricoul CFR-ului. E doar a doua reușită a mijlocașului în tricoul CFR-ului.

Deși a fost transferat de la Astra Giurgiu pentru suma de un milion de euro, Alex Ioniță II a jucat pentru CFR Cluj doar 520 de minute în care a marcat un gol și a dat două pase de gol. Jucătorul nu s-a impus în mandatul lui Dan Petrescu la Cluj și nu a prins niciun meci sub comanda lui Edi Iodănescu. Ioniță II a fost exclus din lot la meciul cu Malmo, din turul 2 preliminar UEFA Champions League. Tehnicianul Antonio Conceicao a fost deranjat de unele declaraţii date de Ioniţă, care s-a plâns că joacă prea puţin. Şi conducerea l-a taxat pe jucător. “Când nu joci deloc cu 3 antrenori: Petrescu, Edi, Conceicao – înseamnă că antrenorul e de vină, nu?”

Gol Alex Ioniță în FC Voluntari – CFR Cluj!

Alex Ioniţă a evoluat 60 de minute în partida pe care CFR Cluj a remizat-o pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, scor 0-0, la debutul lui Antonio Conceicao pe banca ardelenilor. Tehnicianul portughez a considerat că fostul fotbalist al Astrei nu se implică suficient. În plus, imediat după meci a vorbit deschis despre posibilitatea unui transfer la CS Universitatea Craiova, explicând că şi-ar dori să meargă în Bănie. Oficialii de la CFR nu au agreat nici ei declaraţia. Nu a fost prima declaraţie a lui Ioniţă din acest start de sezon care nu le-a picat bine conducătorilor campioanei. După meciul de la Cluj contra lui Malmo, în care a fost introdus în partea a doua, mijlocaşul şi-a exprimat deschis nemulţumirea legată de faptul că prinde prea puţine minute în partidele oficiale.

De remarcat că imediat după golul marcat de Ioniță amtrenorul portughez Antonio Conceicao s-a ridicat de pe bancă pentru a-l felicita pe mijlocaș

2 goluri a marcat Alex Ioniță pentru CFR Cluj

 

 

 

Tags: