Fotbal intern

Gol Baicu in U Craiova – RB Leipzig 1-1! Video cu super execuția atacantului

16.08.2018 | 21:36
Gol Baicu in U Craiova  RB Leipzig 11 Video cu super executia atacantului

Gol Baicu in U Craiova – RB Leipzig 1-1! Cu 5 minute înainte de finalul partidei, Universitatea Craiova a reuşit să restabilească egalitatea. Raoul Baicu a intrat în banda stângă de atac, a încercat să centreze, dar mingea l-a depăşit pe goalkeeperul nemţilor şi a intrat în poartă.

N-a fost cu noroc pentru olteni. Universitatea Craiova a terminat la egalitate și a ratat calificarea. De altfel, duelul s-a reluat de la 3-1 pentru RB Leipzig. Germanii au dominat clar partida tur, pe lângă cele trei goluri, având multiple alte ocazii de a marca. Leipzig a deschis scorul în minutul 25, prin Konate, în urma unei faze fixe. După mai multe ocazii monumentale, Leipzig și-a mărit însă avantajul în minutul 77, prin Cunha, pentru ca apoi Yussuf Poulsen să ducă scorul zece minute mai târziu la 3-0. Oltenii păstrează însă o urmă de speranță, după ce Ivan Martic a marcat unicul gol al oltenilor din partida cu Leipzig, în minutul 90+4, după o centrare trimisă de Nicuşor Bancu din partea stângă peste apărarea nemţilor.

Gol Baicu in U Craiova – RB Leipzig!

 Mangia s-a arătat extrem de nemulțumit

 imediat după partida tur. Ştiam de la început că ne aşteaptă o partidă dificilă. Am încercat să fim concentraţi şi atenţi şi puţin mai agresivi. Am reuşit acest lucru în general, dar mai puţin în anumite momente. Fotbalul românesc e inferior fotbalului german. Asta e toată povestea! Trebuie să înţelegem. Dacă vă aşteptaţi să venim în Germania să dominăm, aveaţi aşteptări prea mari. Asta e realitatea. Ca să câştigi într-o astfel de partidă trebuie să joci perfect. Noi am pierdut primind două goluri din faze fixe”, a declarat antrenorul oltenilor, la finalul meciului.

Tonul lui Mangia s-a schimbat ușor după victoria cu Dunărea Călărași din Liga 1 Betano, scor 3-1, goluri înscrise de Fedele și o dublă a lui Mitriță. Am avut o posesie bună, am avut multe ocazii. Am lovit și bara în prima parte. Totul este în regulă. Am făcut o călătorie lungă din Germania până aici. Este un efort să joci pe o astfel de căldură. Le pot doar mulțumi jucătorilor mei. Cu Leipzig nu va fi de ajuns să jucăm ca astăzi, e un nivel total diferit. Știu de ce jucători avem nevoie. Știu. Avem nevoie de opțiuni diferite și trebuie să găsim rapid o soluție, ne uităm”, a declarat tehnicianul, după meciul de la malul Dunării.

18 ani are Raoul Baicu, jucător titularizat de Mangia pentru meciul cu Leipzig

 

Tags: