Fotbal intern

Gol Blănaru în Hermannstadt – Dunărea Călăraşi! Video cu reuşita cu câlcâiul a atacantului dorit de Gigi Becali

05.08.2018 | 18:41
Gol Blanaru in Hermannstadt  Dunarea Calarasi Video cu reusita cu calcaiul a atacantului dorit de Gigi Becali

Gol Blănaru în Hermanstadt – Dunărea Călăraşi! Atacantul pe care Gigi Becali vrea să-l transfere la FCSB a marcat un super gol împotriva echipei lui Dan Alexa. Blănaru a beneficiat de o bălbăială în careul oaspeţilor şi a trimis în poartă cu călcâiul în minutul 24 al partidei. Totul a pornit de la căpitanul Răzvan Dâlbea care a prelungit cu capul o centrare, iar atacantul de 29 de ani a înscris din careul mic. De remarcat că partida dintre cele două echipe reprezintă duelul nou-promovatelor din Liga 1 Betano.

Gol Blănaru în Hermannstadt – Dunărea Călăraşi!

În urmă cu doar şapte zile, Becali anunţase că a discutat despre posibilitatea de a-l aduce la echipă pe Blănaru, dar și pe Andrei Cristea: ”Eu l-aș vrea pe Andrei Cristea, de la Iași. Dar nu îl vor colaboratorii. Am vorbit cu o persoană cu care mă consult, un dinamovist, și mi-a zis: «Gigi, ție îți trebuie Cristea. Și atacantul de la Sibiu e bun”, declara atunci finanţatorul roş albaştrilor

Pe lângă faptul că este dorit la FCSB de latifundiarul din Pipera, Ştefan Blănaru a ajuns celebru în toată lumea după ce în trecut a fugit în tribune imediat după marcarea unui gol, unde i-a aplaudat pe colegii lui la fel ca un suporter.  Gestul său de atunci a fost preluat de publicații sportive din întreaga lume, inclusiv trusturi gigant, precum Sky Sports.

“Ștefan nu s-a îmbrățișat cu niciun coleg, a mers direct în tribune, unde a început să se aplaude. El a primit cartonașul galben pentru acest gest”, a notat atunci Sky Sports.

Răspunsul lui Blănaru pentru oferta FCSB-ului

N-a durat prea mult şi Blănaru a aflat şi el că e posibil să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică

“Eu sunt plecat, am fost la maică-mea acasă, și mi-a zis un unchi că a văzut la știrile sportive despre interesul Stelei. Aș fi foarte bucuros dacă ar fi așa. Deocamdată nu m-a sunat nimeni, dar eu aștept telefon, dacă e adevărat ce se vorbește. Eu am avut telefonul închis toată ziua. L-am deschis și am văzut mesajele”, a răspuns Blănaru atunci când a auzit de interesul FCSB-ului

Ştefan Blănaru a început fotbalul mare la Millenium Giarmata acolo unde a petrecut doi ani de zile. A urmat transferul la Luceafărul Oradea, formaţie pentru care a evoluat în 30 de partide şi a înscris două goluri. Oşorhei, Naţional Sebiş, Olt Slatina, Ripensia Timişoara şi din nou Millenium Giarmata sunt formaţiile pe la care a mai trecut Ştefan Blănaru până să semneze cu ASU Politehnica. 36 de partide cu 15 goluri a reuşit Blănaru pentru formaţia bănăţeană de la care a plecat pentru a semna cu echipa sibiană.

Blănaru la FCSB pe axa Timişoara – Sibiu

Ştefan Blănaru a rămas impresionat de felul în care a fost primit la Timişoara şi deşi a ales să plece la Sibiu a recunoscut că inima lui va rămâne pentru totdeauna în Banat.

“M-a convins proiectul de la Sibiu unde s-a vorbit de atacarea promovării în prima ligă în sezonul care urmează. Sunt sigur că şi ASU Poli va avea un obiectiv mult mai îndrăzneţ. Oricum sufletul meu a rămas la Timişoara”, a spus atacantul de 27 de ani în momentul în care a semnat cu gruparea sibiană.

150 de mii de euro e cota de piaţă a lui Blănaru conform transfermarkt.de