Sport

Goluri de cascadorii râsului în barajul FC U Craiova – FC Voluntari! Fundașii ilfoveni s-au întrecut în gafe uluitoare. Video

FC U Craiova 1948 a reușit să deschidă scorul în barajul cu FC Voluntari după o fază de cascadorii râsului în apărarea ilfovenilor.
26.05.2023 | 21:22
Goluri de cascadorii rasului in barajul FC U Craiova  FC Voluntari Fundasii ilfoveni sau intrecut in gafe uluitoare Video
Gol de cascadorii râsului în barajul FC U Craiova - FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
26-05-2023
18:29

Fundașii ilfoveni s-au întrecut în gafe uluitoare

Gafele apărării ilfovenilor au continuat, iar în minutul 61, William Baeten a șutat de la marginea careului, însă șutul a fost destul de slab, dar Mihai Popa a fost neatent și a primit gol, spre surprinderea colegilor săi

La trei minute distanță, Patricio Matricardi a mai gafat încă o dată, respingând greșit o minge, care a ajuns la Juan Bauza, iar mijlocașul argentinian i-a pasat lui Aurelian Chițu care a reușit „dubla”.

VEZI VIDEO AICI

În minutul 35, Juan Bauza l-a lansat perfect pe Aurelian Chițu cu pasă lungă, Mihai Popa a ieșit din poartă, însă Patricio Matricardi s-a grăbit să intervină și a vrut să trimită mingea în afara terenului, însă a lovit prost balonul, care a ajuns până la Aurelian Chițu, scăpat singur spre poarta goală.

Gol de cascadorii râsului în barajul FC U Craiova – FC Voluntari

Apărarea lui FC Voluntari s-a făcut de râs în minutul 35 al barajului pentru Conference League cu FC U Craiova, când Patricio Matricardi și Mihai Popa s-au încurcat reciproc.

ADVERTISEMENT

În urma gafelor din defensivă, Matricardi a încercat să degajeze mingea, însă balonul l-a lovit pe Aurelian Chițu, rămânând în controlul mijlocașului oltenilor, care a marcat cu poarta goală.

Faza a fost revăzută la VAR, pentru a se confirma dacă poziția plecării lui Aurelian Chițu a fost regulamentară. După o scurtă verificare, golul a fost validat, iar oltenii au intrat în avantaj la pauză.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

„A fost o lipsă de comunicare!”

Ilie Dumitrescu a comentat faza golului primit de FC Voluntari, spunând că Mihai Popa și Patricio Matricardi nu au comunicat, explicând că portarul ilfovenilor nu trebuia să iasă din careu.

„A fost o lipsă de comunicare între Matricardi și Popa. Nu ai ce să ieși din poartă, mai degrabă încerci să deschizi unghiul, să aștepți o pasă!”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă, am rămas cu satisfacția că nu ne-a bătut nimeni în play-out. M-aș fi bucurat să terminăm pe primul loc și jucam acasă barajul.

Au o echipă foarte bună, dar ne vom pregăti, avem câteva zile la dispoziție. Vom merge să jucăm la victorie, avem un moral bun, suntem neînvinși totuși.

ADVERTISEMENT

După baraj, voi lua o decizie. Încă nu știu, am oferte și din România, dar am mai multe oferte și din zona Golfului”, spunea Liviu Ciobotariu înaintea barajului cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT