Gol de cascadorii râsului în Petrolul – Metaloglobus! Portarul ploieștenilor, gafe pe bandă rulantă! A fost schimbat la pauză! Video

Alexandru Năstase   
in Petrolul Ploiesti
03/03/2019, 16:41
Gol de cascadorii râsului în Petrolul – Metaloglobus! Portarul ploieștenilor, gafe pe bandă rulantă! A fost schimbat la pauză! Video GALERIE FOTO
Janos Brânză s-a făcut de ras în debutul meciului cu Metaloglobus

Gol de cascadorii râsului în Petrolul – Metaloglobus din etapa a 23-a a ligii secunde. Nici nu s-au așezat bine echipele pe teren când oaspeții reușeau să deschidă scorul. Era minutul 3 și ploieștenii aveau mingea fără să fie presați. Gazdele căutau să construiască o prima fază ofensivă când un fundaș a trimis către propriul portar. N-a ieșit prea bine pentru Ianoş Brânză, titularul găzarilor. VIDEO CU GOLUL.

UPDATE, ora 16:40 / Ianoş Brânză a mai comis o gafă în ultimul minut al primei reprize. Portarul ploieştenilor nu a fost atent la o pasă trimisă înapoi de unul dintre colegii lui şi balonul ar fi putut să intre în poartă, dar a lovit bara. La pauză, Mugurel Cornăţeanu l-a înlocuit cu Cezar Lungu. VEZI VIDEO AICI.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Gol de cascadorii râsului în Petrolul - Metaloglobus! Gol Metaloglobus
Faza din care Claudiu Herea a reușit să deschidă scorul la Ploiești

Gol de cascadorii râsului în Petrolul – Metaloglobus!

Brânză a vrut să preia undeva în partea stângă a terenului, dar n-a nimerit corect mingea. Atent la fază, Claudiu Herea, fratele fostului jucător al Rapidului, s-a întins și a reușit să înțepe balonul. A lovit suficient de tare cât să intre mingea în poartă în ciuda eforturilor disperate făcute de portarul gazdelor. Brânză s-a aruncat după minge, dar totul s-a dovedit a fi în zadar.

  • 48 de puncte a acumulat Petrolul Ploiești până în acest moment
Închide ×