Fotbal intern

Gol de generic în Liga 2 marcat de fostul dinamovist Raphael Stănescu! Video

05.08.2018 | 14:46
Gol de generic in Liga 2 marcat de fostul dinamovist Raphael Stanescu Video
ADVERTISEMENT

Fostul jucător dinamovist Raphael Stănescu a marcat un gol de generic în partida Daco Getica Bucureşti – UTA Arad, din prima etapă a Ligii 2. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a înscris cu o execuție ce a amintit de fostul mare internațional Adrian Ilie.

În minutul 32 al partidei cu UTA Arad, într-un moment în care bucureştenii conduceau deja cu 1-0, Raphael Stănescu a primit o pasă de la Bustea în interiorul careului, dar a intrat în unghi, într-o poziţie dificilă pentru a trimite spre poartă.

ADVERTISEMENT

Gol de generic în Liga 2 marcat de fostul dinamovist Raphael Stănescu

Cu toate acestea, mijlocaşul de la Daco Getica București a găsit o rezolvare extraordinară. El a înţepat superb mingea peste portarul arădean şi a înscris al doilea gol al gazdelor, ridicându-i în picioare pe spectatorii prezenţi în tribune. Golul de generic realizat de fostul dinamovist Raphael Stănescu în Liga 2 a amintit de reușitele lui Adrian Ilie din urmă cu 20 de ani și poate fi văzut AICI.

Fostul internațional Adrian Ilie înscris cu o execuție asemănătoare la turneul final al Campionatului Mondial din 1998, în meciul câștigat de ”tricolori” cu scorul de 1-0 în fața reprezentativei Columbiei.

ADVERTISEMENT
Fostul jucător dinamovist Raphael Stănescu a marcat un gol de generic în partida Daco Getica Bucureşti - UTA Arad, din prima etapă a Ligii 2
Fostul jucător dinamovist Raphael Stănescu a marcat un gol de generic în partida Daco Getica Bucureşti – UTA Arad, din prima etapă a Ligii 2

Eşalonul secund a debutat vineri, prin partida dintre nou-promovata Universitatea Cluj şi Metaloglobus, câștigat de ardeleni cu scorul de 2-0 prin golurile reușite de George Florescu şi Cristian Gavra. Alte rezultate înregistrate în prima etapă a Ligii 2: Aerostar Bacău – Pandurii Târgu Jiu 0-1, CS Mioveni – Academica Clinceni 2-1, Dacia Unirea Brăila – Ripensia Timişoara 1-2, Energeticianul – Luceafărul Oradea 4-1, FC Argeş Piteşti – CS Baloteşi 2-0, Petrolul Ploieşti – Sportul Snagov 0-0. Ultimul meci al rundei inaugurale, ASU Politehnica Timişoara – Chindia Târgoviște, se va disputa duminică, de la ora 15:30.

Daco Getica este fosta echipă Juventus București

La partida Farul Constanţa – Poli Timişoara 4-1, omul meciului a fost Alex Grigoraș, fiul tehnicianului Petre Grigoraș. Octavian Drăghici a marcat primul gol al meciului, în minutul 34, după ce a executat perfect o lovitură liberă. Pe finalul primei reprize, Alexandru Grigoraş, căpitanul lui SSC Farul, a egalat dintr-un penalty. După pauză, atacantul de 29 de ani a reuşit să mai înscrie de trei ori, în minutele 65, 76 şi 82. La finalul meciului, căpitanul constănţenilor a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii echipei care au făcut deplasarea la Ovidiu. Formaţia de la malul Mării Negre a primit permisiunea de a juca meciurile din Liga 2 pe stadionul celor de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Fanii lui SSC Farul au decis să-i mulţumească lui Gică Hagi printr-un mod special. La finalul meciului cu ASC Poli Timişoara, suporterii au strâns gunoaiele din tribune, după modelul spectatorilor japonezi de la Campionatul Mondial 2018.

Juventus Bucureşti şi-a schimbat emblema şi denumirea după ce a primit o notificare din partea celor de la Juventus Torino. Oficialii ilfoveni au primit o scrisoare din partea formaţiei italiene care a cerut ca formaţia care a evoluat în ultimul sezon în Liga 1 Betano să-şi schimbe numele deoarece poate creea confuzii. Trupa care va juca în stagiunea actuala în Liga 2 s-a conformat rapid şi a schimbat emblema şi numele în urma apelului făcut de trupa italiană. Astfel, Juventus Bucureşti s-a transformat în ASC Daco Getica Bucureşti de pe 11 iulie.

ADVERTISEMENT
Tags: