Fotbal intern

Gol de generic marcat de Cosmin Matei în Viitorul – CFR Cluj. Șut de la 30 de metri în vinclul porții lui Arlauskis. VIDEO

06.10.2019 | 21:25
Gol de generic marcat de Cosmin Matei in Viitorul  CFR Cluj Sut de la 30 de metri in vinclul portii lui Arlauskis VIDEO
ADVERTISEMENT

Derby-ul celor mai ofensive echipe din Casa Pariurilor Liga 1, Viitorul – CFR Cluj, a început extrem de spectaculos. Trupa lui Hagi a deschis scorul printr-un autogol al lui Peteleu. iar ulterior și-a mărit avansul printr-un gol de poveste înscris de fostul dinamovist, Cosmin Matei.

Gol de generic marcat de Cosmin Matei în Viitorul – CFR Cluj. Șut de la 30 de metri în vinclul porții lui Arlauskis

În minutul 36 al meciului de la Ovidiu, Cosmin Matei (28 de ani) a prins un șut absolut fantastic de la 30 de metri care s-a oprit în vinclul porții lui Arlauskis. Reușita sa candidează cu șanse uriașe la titlul de golul sezonului în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

La o fază prelungită de atac a trupei lui Gică Hagi, apărătorii CFR-ului au respins o minge periculoasă din careu. Balonul a ajuns la Houri cel care l-a trimis în centru, la Matei. Acesta din urmă nu a mai stat pe gânduri și, fără preluare, l-a catapultat în plasa campioanei. VEZI VIDEO AICI

Venit liber de contract la Viitorul după despărțirea de turcii de la Genclerbirligi, Cosmin Matei se află la primul gol în tricoul echipei lui Gică Hagi. Fost jucător la Dinamo în perioada 2012-2016, Cosmin Matei are patru meciuri jucate în tricoul echipei de la malul mării. El a bifat trei prezențe în campionat și una în Cupa României.

ADVERTISEMENT
  • 100.000 de euro e cota de piață a lui Cosmin Matei, conform Transfermarkt.com
Tags: