Fotbal international

Gol de poveste în Mexic! Un portar a marcat cu o degajare din propriul careu. VIDEO

25.11.2019 | 11:51
Gol de poveste in Mexic Un portar a marcat cu o degajare din propriul careu VIDEO
Portarul echipei Chivas Guadalajara, Antonio Rodriguez, a marcat un gol de poveste în meciul cu Veracruz din campionatul Mexicului
ADVERTISEMENT

Portarul echipei Chivas Guadalajara, Antonio Rodriguez, a marcat un gol de poveste în meciul cu Veracruz, din ultima etapă a sezonului regulat din campionatul Mexicului. Ambele formații au ratat calificarea în play-off și nu vor putea să lupte pentru trofeu în acest sezon.

Gol de poveste în Mexic

Chivas Guadalajara a jucat în ultima etapă a sezonului regulat pe teren propriu cu Veracruz și spera să prindă printr-o minune ultimul loc în play-off. Erau nevoiți să câștige și să spere că Monterrey se va încurca la meciul cu Atlas, lucru care până la urmă nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Veracruz a condus la pauză pe Chivas Guadalajara, dar gazdele au revenit în partea a doua și au întors rezultatul prin golurile lui Alan Pulido. Întâlnirea se îndrepta spre un 2-1, dar la ultima fază portarul celor de la Chivas, Antonio Rodriguez, a reușit un gol de poveste, probabil cel mai frumos din acest sezon al campionatului din Mexic.

Antonio Rodriguez, gol de la 80 de metri

În încercarea de a egala in extremis, Veracruz a atacat pe final și cu portarul, dar nu au reușit să înscrie. În schimb, Antonio Rodriguez a prins mingea în minutul 90+4, a făcut câțiva pași până la marginea careului mare și a degajat balonul. Acesta a prins viteză și cum goalkeeperul oaspeților era ieșit, balonul a ajuns lejer în plasă.

ADVERTISEMENT

Antonio Rodriguez s-a bucurat ca un copil pentru această reușită și a fost sărbătorit cum se cuvine de coechipiei, de oamenii de pe banca de rezerve, dar și de fanii prezenți la meci. Golul nu i-a ajutat pe cei de la Chivas Guadalajara să prindă play-off-ul, ei încheind sezonul regulat pe locul 10.

Superba reușită a portarului mexican vine la doar câteva zile după două mari ratări în fotbalul mondial. Un portar dintr-o ligă inferioară din Anglia a executat probabil cel mai prost penalty din istoria fotbalului, iar un fundaș brazilian a fost implicat în cea mai bizară lovitură de departajare prin care și-a îngropat echipa.

ADVERTISEMENT