Fotbal intern

Gol de poveste marcat la naționala României! FCSB și Universitatea Craiova se luptă pentru jucător

25.10.2018 | 20:25
Sebastian Nechita a marcat din foarfecă în partida România U16 - Macedonia U16

Naționala României sub 16 ani a marcat un gol de poveste într-un meci de verificare disputat contra Macedoniei! 1-0 s-a terminat partida desfășurată la Buftea. Singura reușită a meciului a venit de la mijlocașul Sebastian Nechita. Fotbalistul celor de la Juniorul Suceava a dat un gol care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Nechita a înscris dintr-o foarfecă de zile mari.

Sebastian Nechita evoluează în Liga a patra de trei ani de zile și nu este la prima execuție de acest gen. A mai marcat goluri frumoase și pentru echipa lui de club, aici fiind inclusă și o reușită de la 40 de metri. De altfel, de situația jucătorului s-au interesat deja cluburi grele din Liga 1 Betano. FCSB și Universitatea Craiova vor să-l transfere pe fotbalist. Managerul celor de la Juniorul, Bogdan Pantea, nici nu a vrut să audă însă de o eventuală plecare a fotbalistului, mai ales că grupa de juniori C din care face parte şi Sebastian Nechita a câştigat întrecerea judeţeană şi are drept obiectiv calificarea la turneul final.

Gol de poveste marcat la naționala României!

În urmă cu un an de zile, Sebastian Nechita a ținut capul de afiș al ziarelor după ce a marcat un gol impresionant. Mijlocașul a executat o lovitură liberă de la mare distanță direct în vinclul porții adverse. A fost o partidă în care Nechita a reușit să înscrie de cinci ori.

„Poate că sunt subiectiv, însă pot să afirm cu tărie că Sebi este unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din țară la categoria de vârstă 2003. Este un jucător cu o talie bună, are 1.80 metri înălțime. De asemenea, beneficiază de o tehnică foarte bună și are o viziune excelentă în joc. Nu a lipsit în ultimii șapte ani de la nici un antrenament, meci oficial sau amical, progresând astfel continuu. Este un copil de mare perspectivă, care a fost remarcat la toate turneele la care am participat și căruia îi prevăd un viitor frumos”, a declarat Bogdan Pantea despre jucătorul său.

  • 15 ani are Sebastian Nechita, jucătorul celor de la Juniorul Suceava