Fotbal international

Gol Diego Costa în Real Madrid – Atletico în secunda 49. Video. Cel mai rapid gol din istoria Supercupei Europei

15.08.2018 | 22:22
Gol Diego Costa in Real Madrid  Atletico in secunda 49 Video Cel mai rapid gol din istoria Supercupei Europei

Gol Diego Costa în Real Madrid – Atletico Madrid în secunda 49! Real și Atletico se duealează în Supercupa Europei 2018 din postura de cățstigătoare Champions League și respectiv Europa League. Galacticii par să nu se regăsească după plecarea lui Cristiano Ronaldo. A primit gol după doar 49 de secunde de joc.

Diego Costa a deschis scorul în Supercupa Europei 2018, în secunda 49, după ce a primit o pasă lungă și a pornit o cursă individuală pe banda dreaptă a terenului, finalizată cu un șut puternic din unghi, din interiorul careului, în plasa laterală a porții apărate de Keylor Navas.

Gol Diego Costa în Real Madrid – Atletico în secunda 49

Meciul din Supercupa Europei 2018 este prima partidă oficială pentru Real Madrid fără Ronaldo în lot. Real Madrid şi Atletico s-au întâlnit de nouă ori în competiţiile patronate de UEFA. Formaţia antrenată de Julen Lopetegui s-a impus de cinci ori, iar cea a lui Diego Simeone are doar două victorii. Celelalte două confruntări s-au încheiat la egalitate. Totodată, Atletico Madrid nu a reuşit să învingă rivala într-o finală sau să o elimine dintr-o competiţie. Meciul din Supercupa Europei 2018 dintre Real Madrid şi Atletico este arbitrat de o brigadă din Polonia, care îl are la centru pe Szymon Marcinak. Asistenții sunt tot din Polonia, Tomasz Listkiewicz și Pawel Raczkowski. Mai mult,  Ovidiu Haţegan a fost delegat la Supercupa Europei. Arbitrul român face parte din brigada pentru partida pe care Real Madrid o dispută împotriva lui Atletico Madrid, cu toate că  nu a fost selecţionat pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018.