Fotbal international

Gol fabulos marcat de argentinianul Tagliafico în Ajax – AEK Atena 3-0

19.09.2018 | 22:00
Gol fabulos marcat de argentinianul Tagliafico în Ajax - AEK Atena 3-0
Gol fabulos marcat de argentinianul Tagliafico în Ajax - AEK Atena 3-0

Fundașul argentinian Nicolas Tagliafico a făcut un meci de senzație în Ajax – AEK Atena 3-0, contând pentru prima etapă din noul sezon al UEFA Champions League.

Acesta a marcat două goluri pentru echipa sa, iar cel reușit în minutul 90 a fost de-a dreptul fabulos. Totuși, nu este clar dacă Tagliafico a vrut să șuteze ori să centreze, dar cert este că reușita sa a devenit repede virală pe internet.

Gol fabulos Tagliafico în Ajax – AEK Atena

Tagliafico (26 ani) a devenit un nume cunoscut pasionaților de fotbal din Europa odată cu Mondialul din această vară. Microbiștii l-au putut vedea pe Tagliafico în echipa Argentinei, eliminată în faza optimilor de finală de Franța.

Ajax și AEK Atena au fost repartizate în grupă cu Bayern Munchen și cu Benfica. Orice microbist este convins că Bayern Munchen nu poate pierde prima poziție în grupa E din Liga Campionilor. E lesne de înțeles de ce. Încoronată campioana Germaniei pentru a șasea oară consecutiv și pentru a 28-a oară în istorie, Bayern vine după o serie de zece sezoane în care s-a calificat de fiecare dată din grupele UCL. O singură dată în tot acest timp, echipa nu a reușit să ajungp până în optimile de finală. Altfel, echipa și-a trecut în palmares un trofeu, a mai disputat alte două finale, iar de patru ori a jucat în semifinale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri