Video. Un portar a marcat golul egalizator cu un şut de la 60 de metri în prelungiri! Totul s-a întâmplat în prima ligă

Tibi Demeter   
in Fotbal international
09/04/2018, 13:52
Video. Un portar a marcat golul egalizator cu un şut de la 60 de metri în prelungiri! Totul s-a întâmplat în prima ligă

Vedran Kjosevski, portarul celor de la FK Zeljeznicar, a adus egalarea în minutele de prelungire ale partidei cu NK Siroki Brijeg cu un gol bizar înscris de la aproximativ 60 de metri cu un şut trimis din propria jumătate de teren.

Zeljeznicar, liderul campionatului din Bosnia, pleca ca favorită în duelul cu NK Siroki Brijeg, însă oaspeţii au deschis scorul surprinzător în minutul 36, însă portarul gazdelor a adus egalarea în minutele de prelungire cu gol rarisim în istoria fotbalului.

Golul fabulos o menţine pe Zeljeznicar pe primul loc

Zeljeznicar este pe primul loc în campionatul Bosniei şi are un avans de două puncte faţă de Zrinjski la finalul rundei cu numărul 26 din întrecerea internă. 

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×