Fotbal international

Gol Karim Benzema în Real Madrid – Atletico. Video cu reușita de 1-1

15.08.2018 | 22:52
Gol Karim Benzema in Real Madrid  Atletico Video cu reusita de 11

Gol Karim Bezema în Real Madrid – Atletico Madrid! Francezul a restabilit egalitatea în Supercupa Europei 2018 în minutul 27, readucând Realul în joc. Primul gol al partidei a fost marcat de Diego Costa după doar 49 de secunde de joc, stabilind recordul pentru cel mai rapid gol din istoria Supercupei Europei.

Galezul Gareth Bale a scăpat pe banda dreaptă în minutul 27 al partidei Real Madrid – Atletico Madrid din Supercupa Europei 2018 și l-a găsit în careu pe Karim Benzema cu o centrare perfectă. Francezul a înscris cu o lovitură de cap din interiorul suprafeței de protecție a portarului și a restabilit egalitatea.

Gol Karim Bezema în Real Madrid – Atletico Madrid

Reușita lui Karim Benzema a readus Realul în joc, după ce Diego Costa a deschis scorul în secunda 49. Jucătorul lui Atletico a primit o pasă lungă și a pornit o cursă individuală pe banda dreaptă a terenului, finalizată cu un șut puternic din unghi, din interiorul careului, în plasa laterală a porții apărate de Keylor Navas.

Meciul din Supercupa Europei 2018 este prima partidă oficială pentru Real Madrid fără Ronaldo în lot. Real Madrid şi Atletico s-au întâlnit de nouă ori în competiţiile patronate de UEFA. Formaţia antrenată de Julen Lopetegui s-a impus de cinci ori, iar cea a lui Diego Simeone are doar două victorii. Celelalte două confruntări s-au încheiat la egalitate. Totodată, Atletico Madrid nu a reuşit să învingă rivala într-o finală sau să o elimine dintr-o competiţie. Meciul din Supercupa Europei 2018 dintre Real Madrid şi Atletico este arbitrat de o brigadă din Polonia, care îl are la centru pe Szymon Marcinak. Asistenții sunt tot din Polonia, Tomasz Listkiewicz și Pawel Raczkowski. Mai mult, Ovidiu Haţegan a fost delegat la Supercupa Europei. Arbitrul român face parte din brigada pentru partida pe care Real Madrid o dispută împotriva lui Atletico Madrid, cu toate că  nu a fost selecţionat pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018.