Gol Keşeru, Ludogoreţ scor fluviu în Champions League cu Crusaders. Video

Sorin Dumitrescu   
in Champions League
11/07/2018, 22:23
Gol Keşeru, Ludogoreţ scor fluviu în Champions League cu Crusaders. Video GALERIE FOTO
Gol Keșeru, Ludogoreț scor fluviu în Champions League. Bulgarii au învins cu 7-0 pe Crusaders

Gol pentru Claudiu Keşeru în victoria la scor fluviu din turul 1 preliminar al Champions League dintre Ludogoreţ Razgrad şi nord-irlandezii de la Crusaders Belfast, scor 7-0. A fost pur şi simplu un galop de sănătate pentru campioana Bulgariei într-un duel evident dezechilibrat valoric, iar problema calificării în al doilea tur preliminar nu s-a pus nici un moment.

Atacantul român a reuşit să modifice tabela de marcaj la al treilea gol, înscris după pauză, în minutul 55, însă e clar că în acest sezon viaţa lui Cladiu Keşeru la Ludogoreţ, care a decis să îşi prelungească înţelegerea cu echipa unde este, în continuare, coleg şi cu Cosmin Moţi, va fi mult mai grea, pentru că are concurenţă serioasă.

VEZI AICI CELE ŞAPTE GOLURI

Gol Keşeru, Ludogoreţ scor fluviu în Champions League. Swierczok, pericol pentru român

Mai precis, polonezul Swierczok, adus în urmă cu câteva luni tocmai pentru că se credea că internaţionalul român va pleca, şi-a făcut serios simţită prezenţa, deşi a intrat abia în partea a doua. Între minutele 73-80 polonezul a marcat ultimele trei goluri ale meciului, arătând o deosebită poftă de joc. Crusaders e obişnuită cu înfrângerile severe în istoria sa. În 1973 Dinamo stabilea recordul ca scor al unui succes în preliminarii de Cupa Campionilor, administrând lui Crusaders un incredibil 11-0.

De menţionat că un alt român a marcat în primul tur preliminar, dar din Europa League. Liviu Antal a deschis scorul în Insulele Faroe pentru lituanienii de la Zalgiris Kaunas cu scorul de 2-1.

Gol Keșeru, Ludogoreț scor fluviu în Champions League. Bulgarii au învins cu 7-0 pe Crusaders. Keşeru are concurent serios, polonezul Swierczok a reuşit un hat-trick în 17 minute
Gol Keșeru, Ludogoreț scor fluviu în Champions League. Bulgarii au învins cu 7-0 pe Crusaders. Keşeru are concurent serios
Închide ×