Fotbal international

Gol magnific înscris de Bayern în Champions League! Fanii Benficăi l-au aplaudat în picioare pe Renato Sanches. Video

20.09.2018 | 00:29
Gol magnific înscris de Bayern în Champions League! Fanii Benficăi l-au aplaudat în picioare pe Renato Sanches. Video
Gol magnific marcat de Renato Sanches

Bayern Munchen a început perfect noua campanie din Champions League, iar în minutul 58 a marcat un gol de poveste în deplasarea de la Lisabona, cu Benfica, fază în urma căreia fanii gazdelor s-au ridicat în picioare pentru a aplauda.

Întreaga fază a pornit tocmai de la linia de corner a bavarezilor. Mingea a ajuns la Renato Sanches, care a facut o cursa fabuloasă de 50 de metri, pasându-i apoi lui Lewandovski. Acesta a schimbat partea la Ribery, care a prelungit mingea la James Rodriguez. Columbianul i-a pasat din nou în fața porții lui Sanches, care a dus scorul la 2-0.

Gol magnific înscris de Bayern în Champions League

Interesant este că reușita lui Sanches a fost prima a sa pentru Bayern Munchen și a venit chiar împotriva echipei de la care bavarezii l-au cumpărat, acesta fiind și motivul pentru care fanii de pe Da Luz l-au aplaudat.

A fost primul gol al sezonului pentru portughezul în vârstă de 21 de ani, care, după Europeanul din 2016, era considerat o mare speranță a fotbalului mondial. Totuși, de atunci, cariera lui Sanches a luat-o în jos, Bayern împrumutându-l în Premier League pentru a-i da șanse să evolueze.

De altfel, nici în acest sezon Sanches nu și-a câștigat rolul de titular, acesta fiind primul său meci oficial al anului competițional.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri