Video

Gol magnific marcat de tricolori cu Germania! Hagi, Ivan şi Puşcaş au făcut spectacol. VIDEO

27.06.2019 | 20:18
Gol magnific marcat de tricolori cu Germania Hagi Ivan si Puscas au facut spectacol VIDEO
ADVERTISEMENT

România a făcut o primă repriză de vis împotriva Germaniei, în semifinale la EURO U21. Tricolorii au avut de înfruntat nu doar o naţională puternică, dar şi o căldură de foc, la ora meciului în Bologna fiind 38 de grade Celsius!

Gol magnific marcat de tricolori cu Germania

Nemţii au fost cei care au deschis scorul în minutul 21 prin Amiri, jucătorul lui Hoffenheim, care s-a dus de unul singur spre poarta lui Radu şi a şutat excelent. România a egalat însă repede, Ianis obţinând un penalty în minutul 27, iar Puşcaş transformându-l.

ADVERTISEMENT

Am intrat la pauză în avantaj, după golul marcat de acelaşi Puşcaş în minutul 44. Întreaga fază a fost un de excepţie. Ianis Hagi i-a oferit lui Andrei Ivan o pasă genială în adâncime, iar acesta i-a pus mingea pe cap lui Puşcaş, care a reluat spectaculos.

Germania – România: 1-2, în minutul 45+3

Ocazie imensa pentru Romania ăn prelungirile primei reprize. La pauză, Germania – România: 1-2. #HaiRomânia!https://www.tvrplus.ro/live/tvr-1 #EURO2019 #TVR1 #HaiRomânia!

Gepostet von TVR1 am Donnerstag, 27. Juni 2019

A fost cel de-al patrulea gol marcat de Puşcaş la acest turneu final, trei dintre reuşite venind din penalty, toate dictate cu intervenţia VAR.

ADVERTISEMENT

A fost pentru prima dată la acest turneu final când nemţii au încasat două goluri, ba chiar într-o singură repriză. Până acum, Germania primise câte un gol pe meci în duelurile cu Danemarca, Serbia şi Austria, din care au reuşit să obţină şapte puncte şi să marcheze de zece ori.

George Puşcaş este golgheterul echipei naţionale de tineret, având 18 goluri marcate. Puşcaş a avut un sezon excelent şi la Palermo, unde a contribuit la o mulţime de puncte obţinute de echipa sa.

ADVERTISEMENT

România s-a calificat pentru prima dată în istoria sa în semifinalele unui turneu final european, indiferent de categoria de vârstă. Tricolorii au ieşit dintr-o grupă de coşmar, cu Anglia, Croaţia şi Franţa. Am reuşit să adunăm şapte puncte, bifând victorii spectaculoase cu Croaţia (4-1) şi Anglia (4-2).

La startul turneului, România era cotată cu ultima şansă la trofeu, având cota 100.00.