Dennis Man a prins aripi: “Vreau să profit de fiecare şansă primită!”

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
17/07/2017, 00:01
Dennis Man a prins aripi: “Vreau să profit de fiecare şansă primită!” GALERIE FOTO

Steaua a reuşit să se impună în faţa formaţiei FC Voluntari, scor 2-1, în prima etapă a sezonului 2017-2018 din Liga 1. Dennis Man a fost omul care i-a salvat pe steliştii lui Nicolae Dică, după ce a reuşit să înscrie golul victoriei în prelungiri, în minutul 90+2.

Mijlocaşul a vorbit despre şansa primită din partea lui Nicolae Dică şi a dezvăluit ce relaţie are cu antrenorul Stelei. Dennis Man nu a uitat nici de dubla cu Viktoria Plzen din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

“A fost un meci greu, am întâlnit o echipă bună. Am ratat câteva ocazii foarte mari, dar cei mai mult contează că am reuşit să câştigăm. Este primul meci şi fiecare echipă vrea să câştige. Mă bucur că a ieşit totul bine şi am obţinut cele trei puncte. Voluntari are o echipă foarte bună. 

Dică mi-a dat multă încredere, a vorbit mult cu mine şi sper să nu-l dezamăgesc. Vreau să profit de fiecare şansă pe care o primesc şi să îmi ajut echipa. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine. Este bine să crezi şi să lupţi până în ultimul minut.

Întâlnim un adversar dificil şi o să tratăm meciul cu multă seriozitate. Sper să reuşim să ne calificăm”, a spus Dennis Man.

VEZI AICI GOLUL ÎNSCRIS DE DENNIS MAN

Steaua-FC Voluntari, scor 2-1, în etapa 1 din sezonul 2017-2018 din Liga 1.

Închide ×