Sport

Gol marcat de portar în derby-ul Brașovului din Cupa României. Fanii au luat-o razna. Video

Portarul lui SR Brașov a marcat golul decisiv pentru echipa sa în derby-ul cu FC Brașov.
24.08.2021 | 19:46
Gol marcat de portar in derbyul Brasovului din Cupa Romaniei Fanii au luato razna Video
Gol marcat de portar în derby-ul Brașovului din Cupa României. Fanii au luat-o razna. Video. Sursă foto: Captură/Youtube
ADVERTISEMENT

Bogdan Căucă a fost eroul echipei sale în Cupa României, marcând din lovitură liberă golul victoriei lui SR Brașov în derby-ul cu FC Brașov.

Bogdan Căucă este recunoscut pentru execuțiile sale bune de la loviturile libere și a declanșat o adevărată nebunie în tribunele arenei, comentatorii partidei fiind și ei extaziați de reușita sa.

ADVERTISEMENT

Gol marcat de portar în derby-ul Brașovului din Cupa României

Bogdan Căucă a fost eroul meciului în derby-ul dintre SR Brașov și FC Brașov, jucat în Cupa României, portarul formației de „sub Tâmpa” reușind să execute perfect o lovitură liberă în minutul 85 al confruntării.

Imediat după gol, Bogdan Căucă a mers la suporteri pentru a se bucura alături de ei, fiind urmat de colegi, reușita sa declanșând o adevărată nebunie pe stadion.

ADVERTISEMENT

Și comentatorii au fost extaziați de golul marcat de portar, la câteva secunde după ce unul dintre aceștia amintise de faptul că Bogdan Căucă, în ciuda postului pe care joacă, este un executant bun de lovituri libere, ceea ce s-a și adeverit.

SR Brașov este echipa suporterilor, care evoluează în Liga 3, în timp ce FC Brașov este echipa primăriei, care evoluează în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Partida s-a jucat pe „Stadionul Tineretului”, cu suporteri în tribune, iar victoria celor de la SR Brașov a fost sărbătorită alături de aceștia, Bogdan Căucă fiind de departe cel mai scandat nume de către suporteri.

  • 25 de ani are Bogdan Căucă
  • 75.000 de euro este cota de piață a lui Bogdan Căucă, preț stabilit de specialiștii de la transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Nu este singurul portar marcator din ligile inferioare

Ligile inferioare din România oferă o mulțime de momente unice, plăcute pentru suporteri, iar Bogdan Căucă nu este singurul portar care execută bine loviturile libere pentru echipa sa.

Până nu demult, Vlad Ghețe era portarul din ligile inferioare, care marca goluri din loviturile libere, el jucând pentru CAO (Club Atletic Oradea), pentru care devenise un adevărat simbol.

Astfel de goluri marcate de portari ne aduc aminte și de Rogerio Ceni, celebrul portar de la Sao Paulo, club pentru care a înscris 131 de goluri în toată cariera, fiind mai cunoscut pentru golurile sale decât pentru paradele reușite în meciuri.

ADVERTISEMENT
Tags: