Fotbal intern

Gol marcat din corner de Ianis Hagi în România – Bosnia la U21. Video

11.09.2018 | 20:42
Gol marcat din corner de Ianis Hagi in Romania  Bosnia la U21 Video

Ianis Hagi a înscris un gol fabulos în minutul 70 al meciului dintre România și Bosnia, contând pentru preliminariile EURO U21. Tatăl său și mama sa, prezenți la meci, au celebrat momentul special la tribuna oficială. Ianis a dus scorul la 2-0. 

Jucătorul de la Viitorul a oferit și un assist în acest meci, la golul înscris de Adrian Petre în minutul 16.

Gol marcat din corner de Ianis Hagi în România – Bosnia

Ianis Hagi a executat perfect cornerul de pe partea stângă, lăsându-l pe portarul advers fără nicio șansă și amintind de reușitele senzaționale din cariera tatălui său Gheorghe Hagi.

Vezi golul lui Ianis AICI

A fost primul gol marcat de Ianis Hagi la reprezentativa U21, pentru care a strâns opt selecții. Jucătorul de la Viitorul are prezențe la toate nivelurile de juniori pentru România. În acest sezon, Ianis Hagi are două goluri înscrise și un assist în nouă partide jucate pentru Viitorul.

Ianis a marcat în campionat un gol decisiv în partida pe care Viitorul a câștigat-o în deplasare cu CFR Cluj. În prelungirile partidei, la scorul de 1-1, Viitorul a primit un penalty pe care Ianis Hagi l-a transformat. 

Gică Hagi l-a cumpărat pe Ianis la începutul acestui an de la Fiorentina în schimbul sumei de două milioane de euro.

Urmărit de echipe de top

Scouterii din Europa au venit să îi vadă la lucru pe elevii lui Mirel Rădoi, iar unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti este Ianis Hagi. FANATIK.RO a aflat că decarul Viitorului a fost urmărit la partida cu ex-iugoslavii de către scouterii lui Benfica Lisabona!

Pe lângă Benfica Lisabona, mai multe echipe s-au arătat interesate de serviciile lui Ianis Hagi în ultima perioadă. Oficialii formaţiei Brondby şi-au arătat interesulpentru decarul Viitorului, dar vor trebui să satisfacă nevoile financiare ale lui Gică Hagi. Mai mult, în sezonul precedent Ianis Hagi a fost în atenţia celor de la Olympique Lyon.

De asemenea, potrivit FANATIK.RO, la meciul dintre România U21 şi Bosnia U21 sunt prezenţi şi scouterii lui Genoa. Echipa italiană îl are în componenţă pe portarul Ionuţ Andrei Radu, căpitanul naţionalei de tineret.