Fotbal intern

Gol Salomao în Gaz Metan Mediaș – Dinamo! Video cu reușita atacantului

06.08.2018 | 21:50
Gol Salomao in Gaz Metan Medias  Dinamo Video cu reusita atacantului

Gol Salomao în Gaz Metan Mediaș – Dinamo! Minute bune după golul reușit de gazde, haita nu s-a regăsit. Echipa lui Florin Bratu a pus presiune pe adversari, dar a atacat haotic. Cu toate acestea, Dinamo a reușit să egaleze până la pauză. Era minutul 32 al întâlnirii când roș albii au forțat și Salomao l-a învins pe Ricardo Batista și a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

De remarcat că cele două formaţii aveau înaintea partidei același număr de puncte înaintea duelului direct. Ambele formații au obținut câte o victorie şi o remiză în primele runde din prima ligă a României.

Gol Salomao în Gaz Metan Mediaș – Dinamo!

Au fost probleme serioase pentru Diogo Salomao înainte de startul sezonului. Jucătorul dinamoviștilor s-a accidentat serios în cantonamentul din Polonia, iar lusitanul nu s-a antrenat alături de coechipierii săi timp prețios. Cel mai bun jucător din lotul lui Florin Bratu din sezonul 2017-2018 a stat mult timp în recuperare. Diogo Salomeo a suferit o accidentare în zona gambei şi a avut un program separat în stagiul de pregătire.

În sezonul 2017-2018, primul al lui Diego Salomao la FC Dinamo Bucureşti, lusitanul a înscris 9 goluri şi a oferit 14 pase decisive în cele 40 de meciuri jucate. Cotat de site-urile de specialitate la 1.250.000 de euro, Diogo Salomao a evoluat pe parcursul timpului la echipe precum Casa Pia, Real SC, Sporting CP, Deportivo La Coruna, RCD Mallorca şi Dinamo Bucureşti.

Optimistul de serviciu de la Dinamo

Deși Dinamo se chinuie la Mediaș există și jucători care spun că echipa lui Florin Bratu poate da lovitura în acest sezon. Florin Penedo este unul dintre ei

 

Penedo se vede campion cu Dinamo. Portarul
Penedo se vede campion cu Dinamo. Portarul “câinilor” primeşte un gol la Campionatul Mondial din Rusia

“Noi, jucătorii, avem totul foarte clar în minte, vrem să intrăm în play-off și să mergem chiar mai departe. Să aspirăm la câștigarea titlului. Să încercăm. Acum e devreme să spunem că e posibil sau imposibil. Dar eu cred că e posibil să fim campioni. Simt asta! Vom lupta. E un an lung, sunt multe meciuri, avem nevoie să luăm totul pas cu pas și să jucăm foarte bine. Cred că va fi un campionat mai competitiv decât sezonul trecut și nu e ușor.Dar principalul obiectiv rămâne play-off-ul, apoi vedem ce putem face acolo. Când s-a terminat sezonul trecut a fost foarte dificil să-i spun “nu” lui Dinamo. Sunt mulţumit și liniștit aici, familia se simte bine. Mă simt capabil fizic și mental. Chiar mi-aș dori un sezon remarcabil! Am motivaţii noi, după ce s-a întâmplat anul trecut, am acel “ceva” care să mă pună în mișcare. Am rămas pentru că obiectivul pe care-l am acum în minte creează în mine dorinţa de a lupta pentru el. Un trofeu important”, a spus portarul Jaime Penedo.

Jaime Penedo spune că ia campionatul cu Dinamo, dar atrage atenţia că pentru asta este nevoie de mai multă atenţie şi seriozitate din partea tuturor de la FC Dinamo Bucureşti.  În derby de România, încheiat la egalitate, scor 3-3,  Florinel Coman a punctat direct din lovitură de la colţ, iar Jaime Penedo spune că a fost vorba şi despre noroc la acea fază: “Anul acesta, va fi un campionat mult mai disputat decât precedentul. Golul acela e complicat, se întâmplă foarte rar, e ciudat. E cel mai supărător gol pe care l-am primit în România. E un gol stupid pentru felul în care a intrat mingea în poartă. Nu e vorba de vina cuiva, nu trebuie căutaţi vinovaţi. E vorba puţin și de noroc. Trebuie să fim mai atenţi la faze de genul acesta și să le evităm pe viitor, pentru că nu poţi primi așa goluri”, a mai spus portarul panamez al lui FC Dinamo Bucureşti.

10 goluri a marcat Salomao pentru Dinamo