Sport

Gol splendid în Hermannstadt – Rapid! Emmers a înscris cu călcâiul. Video

Belgianul Xian Emmers a înscris un gol splendid cu călcâiul pentru Rapid în confruntarea din deplasare cu Hermannstadt.
14.10.2022 | 22:43
Gol splendid in Hermannstadt  Rapid Emmers a inscris cu calcaiul Video
Gol splendid în Hermannstadt - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

A fost primul gol înscris de belgian în SuperLiga 1, iar bucuria sa a fost pe măsură, fiind felicitat de către toți colegii săi.

Gol splendid în Hermannstadt – Rapid

Xian Emmers a înscris un gol splendid cu călcâiul în duelul dintre Hermannstadt și Rapid, după o centrare pe jos perfectă trimisă de Alex Ioniță, care a avut o incursiune bună în careul sibienilor.

ADVERTISEMENT

Până la golul din minutul 75 al giuleștenilor, elevii lui Adrian Mutu au avut o partidă dificilă împotriva lui Hermannstadt, jucătorii lui Marius Măldărășanu ratând mai multe ocazii importante, inclusiv trimițând mingea în bară.

La două minute distanță de la reușita lui Emmers, Dragoș Grigore a reușit să majoreze scorul pentru rapidiști, cu o lovitură puternică de cap, venită în urma unui corner bine executat.

ADVERTISEMENT

„Un gol superb, bine executat și a avut exact intensitatea de care era nevoie pentru a înscrie. Execuția lunii!”, a spus Ilie Dumitrescu la finalul meciului.

Emmers este un produs al Academiei de Fotbal al celor de la Genk, care a fost adus la o vârstă fragedă la Inter Primavera. A mai jucat de-a lungul timpului la Cremonese, Waasland-Beveren, Almere City și Roda, iar Rapid l-a adus în vară pentru 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Emmers a strâns și șapte prezențe în naționala Belgiei U17, pentru care nu a reușit să marcheze însă.

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

  • 23 de ani are Xian Emmers
  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Xian Emmers, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, deranjat de arbitraje

Adrian Mutu a contestat arbitrajele pe care le-a avut Rapid în ultima perioadă și a tras un semnal de alarmă: Ne așteaptă un meci dificil, contra revelației campionatului, o echipă care mie îmi place foarte mult.

În ciuda dificultăților financiare, băieții de acolo au dat dovadă de caracter și au făcut un campionat foarte bun. În plus, au un antrenor foarte bun, pe care-l cunosc foarte bine, am fost colegi la licența PRO (n.r. – Marius Măldărășanu)”.

„Ne așteaptă un meci greu, de luptă, căutăm victoria și sper s-o obținem. Rapidul joacă tot timpul la victorie. Atunci când o echipă de calibrul nostru nu obține măcar 3 puncte din două meciuri, criticii își fac datoria.

Dar mergem pe drumul nostru. Trebuie să rămânem uniți, avem o concepție de joc solidă, și sper să ieșim din perioada asta.

S-au întâmplat niște lucruri care mă deranjează, mă refer la deciziile de arbitraj luate împotriva noastră în ultimele patru meciuri. Nu caut scuze, dar sunt niște lucruri care s-au întâmplat. E strigător la cer”, a mai spus Adrian Mutu în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT