Golanski a vrut să-l transfere pe Gică Hagi. “Au discutat!”

Iuliana Spirache   
în Viitorul
04/05/2018, 12:08
Golanski a vrut să-l transfere pe Gică Hagi. “Au discutat!”
Pawel Golanski în perioada când evolua pentru FCSB.

Golanski a vrut să-l transfere pe Gică Hagi! Polonezul care a evoluat pentru FCSB a mers la meciul disputat de Viitorul Constanţa contra echipei lui Nicolae Dică pentru a discuta cu patronul şi antrenorul formaţiei din Ovidiu.

Cristian Bivolaru, directorul general al FC Viitorul Constanţa, susţine că Golanski a vrut să-l transfere pe Gică Hagi la o formaţie din Polonia. Se pare că fostul jucător al FCSB-ului i-ar fi propus “Regelui” să o preia pe Legia Varşovia.

Golanski a vrut să-l transfere pe Gică Hagi în Polonia

“Golanski a venit la meciul cu FCSB pentru o discuţie cu Gică. Nu ştiu dacă era împuternicit de grupul polonez să discute, sau era doar o discuţie pentru un interes de principiu. Nu am văzut ca lucrurile să continue. Din câte am văzut, Legia sau Rubin sunt echipele la care am fost delegat în cupele europene, ambele sunt cluburi extrem de interesante. Vom vedea ce va fi”, a spus Cristian Bivolaru, directorul general al FC Viitorul Constanţa.

Gică Hagi nu ar refuza o ofertă bună

În urmă cu două săptămâni, Gică Hagi a vorbit despre oferta celor de la Legia Varşovia, echipă care evoluează în prima ligă din Polonia şi a lăsat de înţeles că este dispus să meargă la orice echipă care participă în cupele europene. 

Închide ×