Golanski: “Legia e egala Stelei doar la suporteri”

Octavian Cojocaru   
în Nicio categorie
10/08/2013, 10:15
Golanski: “Legia e egala Stelei doar la suporteri”
Pawel Golanski a avut multe bucurii în tricoul Stelei

Pawel Golanski, fostul fundaş dreapta al Stelei care acum evoluează la Korona Kielce, susţine că “roş-albaştrii” sînt favoriţi în “dubla” cu campioana Poloniei din play-off-ul Ligii Campionilor.

“Cred că ambele echipe şi-ar fi dorit să se evite. Totuşi, pentru Legia e mai rău. Şi Legia e bună, a cîştigat campionatul, dar Steaua e mai bună. Clar! Legia are 3-4 jucători, în special de la mijloc în sus, extrem de interesanţi. ĂPrimul e acest mijlocaş, Kosecki. E tînăr, are o viteză fantastică, are tehnică, a fost luat şi la naţională. Apoi, Dvalişvili, un atacant care e om de gol. Are o ocazie, dă gol, bun fotbalist”, a declarat Golanski pentru “Gazeta Sporturilor”.

Jucătorul care a evoluat în Ghencea în perioada 2007-2010 susţine că Legia a slăbit în această vară, după ce fundaşul Zewlakow s-a retras şi atacantul Ljuboja a plecat.

Golanski crede că “Legia e egala Stelei doar la suporteri”. “Suporterii Legiei sînt fanatici, la un meci important vin 30.000, dar eu am jucat la Steaua şi această echipă are fani fantastici, iar pe Naţional Arena vin cîte 50.000”, a mai declarat polonezul.

Închide ×