Golf

Golf şi CM 2018, în aceeaşi locaţie! Unde poţi practica sportul nobil şi urmări meciurile din Rusia

19.06.2018 | 17:41
Golf şi CM 2018 la Champ du Golf

Champ du Golf este primul club indoor de golf din România realizat cu tehnologia TrackMan. Mai mult decât atât, în locaţia aflată în Baloteşti s-a deschis în luna mai şi prima şcoală de vară de golf pentru copii din România, locul perfect unde pot învăţa tainele sportului nobil.

Pe durata Campionatului Mondial 2018, clubul le oferă microbiştilor, mari fani ai golfului, oportunitatea de a vedea meciurile de la turneul final din Rusia într-o locaţie perfectă. Gin Barul Champ du Golf este locul unde, după o sesiune de antrenament în simulator, îţi poţi urmări favoriţii din lumea fotbalului la lucru, alături de prieteni, într-o atmosferă relaxantă.

Gareth Bale, absent de la CM 2018, prezent pe terenul de golf

Mulţi dintre fotbalişti şi antrenori au făcut de-a lungul timpului o pasiune pentru golf. Cu doar 32 de echipe participante la Campionatul Mondial, multe dintre vedetele care au rămas acasă s-au îndreptat spre sportul regal în această perioadă. Gareth Bale este cel mai bun exemplu. Starul lui Real Madrid a ratat prezenţa în Rusia alături de echipa naţională a Ţării Galilor, dar se relaxează în această perioadă jucând golf. “Iubesc acest sport şi iubesc să-l practic. Poţi să scapi de presiune, să petreci un timp de calitate cu prietenii şi să nu te deranjeze nimeni pe teren. Ţine de etichetă. În vacanţă, totul programul meu este realizat în jurul celui de golf”, declara recent Gareth Bale într-un interviu.

Pe perioada Mondialului din Rusia, Gareth Bale joacă golf la TPC Sawgrass, un club din Florida, Statele Unite ale Americii, fiind la a noua vizită anuală în această locaţie. În plus, starul lui Real Madrid şi-a construit un mini-teren de golf în Ţara Galilor, asemănător cu cel al clubului american.

Pep Guardiola îşi împarte timpul între golf şi CM 2018

Pep Guardiola, campion al Angliei cu Manchester City, este un mare fan al golfului şi practică sportul nobil de fiecare dată când are timp liber. Pasiunea pentru terenul verde s-a văzut cel mai bine în ziua în care Manchester City a câştigat titlul în sezonul recent încheiat. Antrenorul spaniol se afla la un meci de golf, alături de câţiva buni prieteni, atunci când echipa obţinea mult râvnitul trofeu. Anul acesta, Pep Guardiola a jucat golf cu Tommy Fleetwood, campion la turneul de la Abu Dhabi.

Alan Shearer, Michael Owen, Wayne Rooney, Theo Walcott, John Terry, Ryan Giggs, Peter Crouch sau Sir Alex Ferguson sunt alţi fotbalişti sau antrenori care se relaxează pe terenul de golf. Cosmin Contra, selecţionerul naţionalei României, este un mare fan al golfului, fostul internaţional român antrenându-se la Champ du Golf.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri