Pariuri sportive

Golgeterul din Premier League, şansa unui câştig uriaş pentru pariori!

14.03.2019 | 16:21
Golgeterul din Premier League sansa unui castig urias pentru pariori

Pariurile pe golgheteri, plasate mai ales după prima jumătate a sezonului, ne pot aduce câștiguri însemnate. Din pacate, nu toate case de pariuri oferă această piață de pariere, dar cele care o fac pun la bătaie cote foarte atractive. Printre ele se numără și platforma online BAUMBET.ro, pe care se poate paria pe cei mai buni marcatori din majoritatea marilor campionate. Premier League pare în acest moment liga cu cele mai profitabile cote.

Vezi aici cotele uriase pentru golgheterul din Premier League

Cu 18 goluri marcate (unul în plus față de urmăritorii săi), Sergio Aguero e favorit în acest moment la titlul de golgheter în Premier League. Atacantul lui City beneficiază la BAUMBET.ro de o cotă de 2.55 că va termina primul în acest clasament.

Al doilea este Mohamed Salah, care are 17 goluri marcate și o cotă de 3.80. Harry Kane (cotă 4.30) și Aubameyang (cotă 7.00) sunt următorii pe lista bookmakerilor  de la BAUMBET.ro

BAUMBET.ro îți oferă unul din cele mai mari Bonusuri de Bun Venit din România. Îl găsești aici

Ce ați spune de o cotă de 72? Pentru asta avem nevoie ca Lukaku să prindă câteva meciuri bune și să recupereze handicapul de 5 goluri. Jucătorul lui United are în acest moment 12 reușite, iar cota oferită de BAUMBET.ro pentru ca el să devină golgheter în Premier League este 72!

Vezi aici promoțiile excelente oferite de platforma BAUMBET.ro clienților săi 

O cotă nebună are și Pogba. Cu 11 goluri până acum, cine pariază pe francezul din curtea lui Manchester United își va miza banii pe o cotă de 100!

Tot în Premier League, la BAUMBET.ro se poate paria și pe câștigătoarea campionatului, dar și pe echipele care vor retrograda.