Sport

Golgheterul echipei CSA Steaua, prins cu țigara în gură cu doar câteva minute înaintea meciului cu Chindia Târgoviște. Foto

La CSA Steaua vedetele echipei au parte de tratament preferențial. Golgeterul din Ghencea are voie să fumeze înaintea meciurilor.
27.09.2022 | 20:54
Golgheterul echipei CSA Steaua prins cu tigara in gura cu doar cateva minute inaintea meciului cu Chindia Targoviste Foto
Vedetele echipei CSA Steaua au tratament preferențial. Aceștia pot să fumeze înaintea meciurilor, chiar în incinta stadionului. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

CSA Steaua – Chindia Târgoviște este meciul zilei în faza play-off a Cupei României. Faza zilei a oferit-o, însă, golgheterul roș-albaștrilor. Acesta a ieșit la o țigară chiar înaintea meciului cu trupa lui Toni Petrea.

Anunțat titular, Bogdan Chipirliu a sudat o țigară înaintea meciului din Cupă

La 30 de ani Bogdan Chipirliu este una dintre vedetele echipei antrenate de Daniel Oprița. Imediat ce tehnicianul a anunțat formula de start a meciului cu Chindia, atacantul a ieșit să fumeze o țigară.

ADVERTISEMENT

Probabil emoțiile l-au cuprins pe fotbalistul care anul trecut a marcat 15 goluri pentru CSA Steaua, în 25 de partide jucate în Liga 2 Casa Pariurilor. Acesta nici măcar nu s-a ferit prea mult. Și-a consumat viciul în fața ușii vestiarului.

Imaginea a fost surprinsă de un cetățean care locuiește în vecinătatea arenei din Mioveni, acolo unde roș-albaștrii își vor disputa următoarele meciuri de pe teren propriu, după ce Stadionul Steaua a fost închis din cauza incidentelor provocate de fanii Stelei, la derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Ăsta e Chipirliu de la CSA? În prima poză. Surprins făcând încălzirea profesionist înainte de meciul cu Chindia. În a doua fotografie este tot un profesionist bugetar, dar nu știu dacă e același… pare altul, poate îl recunoașteți voi. Oprița e un antrenor cu mână de fier”, a scris autorul fotografiilor pe care le-a publicat pe rețelele de socializare.

Cine este Bogdan Chipirliu

Atacantul celor de la CSA Steaua a început fotbalul la echipa din orașul natal, Oțelul Galați. A explodat în sezonul 2016/2017 la Daco Getica (fosta Juventus București – n.r.), pentru care a marcat 30 de goluri  în 28 de meciuri în eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

Deși a promovat la finalul acelei stagiuni în SuperLiga, Chiăirliu nu a continuat la Daco Getica, fiind achiziționat de Astra Giurgiu. Nu s-a impus la fosta campioană a țării și și-a încercat norocul, tot fără succes, la Gloria Buzău.

Din vara anului trecut joacă la CSA Steaua și este principalul marcator al echipei din Ghencea. În acest moment este evaluat de platforma de specialitate transfermarkt la 175.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Bogdan Chipirliu este considerat unul dintre cei mai valoroși jucători din eșalonul secund al României, însă niciodată nu a reușit să facă pasul spre marea performanță, tocmai din cauza obiceiurilor nesănătoase.

ADVERTISEMENT