Golgheterul lui Napoli se teme să revină pe teren:”Doctorii au spus că sunt pregătit, dar eu nu simt asta”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
23/03/2018, 19:41
Golgheterul lui Napoli se teme să revină pe teren:”Doctorii au spus că sunt pregătit, dar eu nu simt asta”

Arkadiusz Milik, atacantul celor de la Napoli, a decis să ignore sfatul medicilor cu privire la faptul că este pregătit să revinp pe teren. Vârful polonez a  sosit în 2016 la trupa de pe San Paolo, dar a suferit două accidentări grave la genunchi şi în ciuda faptului că a primit undă verde din partea medicilor, el refuză să intre pe teren.

Milik a evoluat 27 de minute în trei partide în 2018, dar a sugerat într-un interviu că nu vrea să forţeze revenirea: “Doctorul decide când un jucător este gata sau nu de revenire. Dr. Nicola a spus că eu sunt pregătit, dar eu nu simt asta. Vreau să aştept mai mult, deoarece nu mă simt pregătit. Nu sunt la nivelul la care vreau să fiu“, a spus Milik.

Atacantul lui Napoli se teme de o nouă accidentare

Vârful cumpărat cu 32 de milioane de euro de la Ajax în 2016 a ratat 50 de partide din cauza accidentărilor la Napoli şi a marcat doar 10 goluri în cele 31 de partide în care a fost apt de joc pentru trupa napoletană.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×