Pe cine dau vina moldovenii în cazul Golofca la FCSB: “Meme nu l-a vrut”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
31/03/2018, 10:05
Pe cine dau vina moldovenii în cazul Golofca la FCSB: “Meme nu l-a vrut”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Valeriu Iftime a vorbit despre Cătălin Golofca, care a revenit la FC Botoşani în această iarnă, după ce a stat doar câteva luni la FCSB. Oficialul moldovenilor spune că mijlocaşul nu s-a acomodat şi pentru că nu a fost pe placul lui Mihai Stoica:

 “Schimbi mediul, e o problemă când pleci de la Suceava direct la Bucureşti…S-a creat aşa o poveste că Golofca e mare crai, dar nu cad femeile când îl văd pe Golofca. El e zgârcit, nu are bani să arunce în stânga şi-n dreapta. Poate că mulţi au dat informaţii ca să-l îngroape. Poate că domnul Becali nu a avut timp să vadă, să aştepte! Păi, care fotbalist stă într-o discotecă şi bea apă?

“I-a plesnit capul”

Sută la sută au fost manageri care nu l-au vrut. MM Stoica? Cred că da, el nu l-a vrut. Nu a fost în chimia lor ceva care să rezoneze…Nu am mai vorbit cu el despre subiect, că nu vreau să-i creez resentimente, dar mi-a spus la un moment dat Cătălin că nu era atât de iubit de către Meme. Pe de altă parte, cine ştia de Golofca? La FCSB se simţea important, dar i-a plesnit capul”, spus Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

Închide ×