Patronul care ştie că va face bani mulţi cu Golofca: “E mai matur”

Georgeta Ganjulete    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
31/01/2018, 16:13
Patronul care ştie că va face bani mulţi cu Golofca: “E mai matur”

Cătălin Golofca a jucat timp de jumătate de sezon la FCSB, după care a revenit la Botoşani pentru a juca, nemulţumit că Dică îl trimitea să joace în Liga 3, la echipa a doua a clubului, la insistenţele lui Gigi Becali.

Cei de la Botoşani spun că Golofca s-a schimbat după experienţa FCSB şi s-a întors un jucător mai responsabil. Valeriu Iftime are încredere că mijlocaşul îi va ajuta pe moldoveni să evolueze în play-off:

“Cred că ne va ajuta foarte mult”

“Sunt convins că va pleca la o echipă mai bună din afara în vară. L-am văzut schimbat la modul serios. A venit un fotbalist mai matur, mai atent la valorile lui. Nu cred că a fost vreodată un participant la viatţa de noapte, eu îl văd oricum schimbat, am mare încredere în el. E o valoare extraordinara de fotbalist, cred că ne va ajuta foarte mult”, a spus Valeriu Iftime la PRO X.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Cătălin Golofca

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.