Carousel hot news

Golubovic, acuzat de un fost jucător al lui Dinamo: „Henţ intenţionat“

Cazul Golubovic se amplifică! Tot mai mulţi foşti jucători s-au arătat şocaţi de henţul atacantului bosniac, pe care-l suspectează de intenţie. Bojan Golubovic a fost protagonistul unei...
05.11.2017 | 19:20
Golubovic, acuzat de un fost jucător al lui Dinamo: „Henţ intenţionat“
ADVERTISEMENT

Cazul Golubovic se amplifică! Tot mai mulţi foşti jucători s-au arătat şocaţi de henţul atacantului bosniac, pe care-l suspectează de intenţie. Bojan Golubovic a fost protagonistul unei faze cel puţin ciudate, în partida Gaz Metan – Dinamo 0-3 – VEZI VIDEO. Venit în careu, la un corner, pentru a-şi ajuta defensiva, vârful ardelenilor a voleibalat balonul. Henţ evident, iar centralul întâlnirii nu a ezitat şi a dictat lovitură de la 11 metri. Din penalty, Anton a dus scorul la 2-0. Modul în care atacantul a intervenit la lovitura de colţ a stârnit numeroase comentarii acide, care, mai mult sau mai puţin voalat, îl acuzau pe jucător că a avut intenţie de a lovi mingea cu mâna.

La corul celor care-l acuză pe Golubovic s-a alăturat recent Mihăiţă Pleşan. Fostul jucător al lui Dinamo, Steaua şi U Craiova a fost vehement, apreciind că henţul comis de atacantul bosniac a fost intenţionat: “N-am văzut aşa ceva cât timp am jucat fotbal. Nu ai cum să faci aşa ceva. Să ridici mâna la doi metri şi jumătate, nu există aşa ceva. Se vede clar cum sare să ajungă la minge. E un henţ intenţionat. Nu te împinge nimeni, nu te atacă nimeni, iar tu ridici mâna ca la volei“. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Pleşan, vehement la adresa lui Golubovic după Gaz Metan – Dinamo 0-3

Mihai Pleşan a continuat cu atacul la adresa lui Golubovic, spunând cu subiect şi predicat că a existat intenţie în actiunea jucătorului medieşean. „Din punctul meu de vedere e o mână ridicată intenţional. Dacă eram antrenor şi aş fi avut un jucător care făcea aşa ceva, l-aş fi dat afară a doua zi. Cred că aici e altceva. Sunt alte lucruri, nu mai e vorba de fotbal”,  a spus Mihăiţă Pleşan la Telekom Sport.

Dinamo s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, meci din etapa 17 a Ligii 1 Betano. În urma acestui succes, echipa din Ştefan cel Mare s-a apropiat la un punct de locul 6, care asigură participarea în play-off, ocupat în prezent de Astra Giurgiu. Mihăiţă Pleşan a evoluat pentru Dinamo în 2005, evoluând în 12 partide în tricoul alb-roşu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri