Fotbal intern

Golul anului 2018, marcat de Isabelle Mihail de la fotbal feminin! L-a bătut în finală pe Ianis Hagi. Video

31.12.2018 | 12:16
Golul anului 2018 marcat de Isabelle Mihail de la fotbal feminin La batut in finala pe Ianis Hagi Video

Golul anului 2018 în România a fost marcat de Isabelle Mihail de la fotbal feminin! Totul s-a decis pe pagina de facebook a echipei naționale acolo unde a avut loc o competiție între cele mai tari reușite. Fanii au fost cei care au votat și tot ei au decis cea mai frumoasă reușită a naționalelor tricolore în anul care se încheie

Astfel, golul anului a fost ales din 16 reușite ale mai multor echipe naționale, seniori, juniori și feminin. Toate reuşitele au intrat într-un sistem eliminatoriu, optimi, sferturi, semifinale, finală şi fiecare duel în parte a putut fi votat preţ de două zile.  De remarcat că precedentele două ediții ale concursului au fost câștigate de actualul jucător al cehilor de la Sparta Praga, Nicolae Stanciu.

Golul Anului 2018!

⚽?? Isabelle Mihail a marcat Golul Anului 2018! Reușita câștigătoare (din cele 16 care au intrat în competiție) a primit 57% dintre voturi în MAREA FINALĂ! ?? bit.ly/2QdWTT6Vom reveni la începutul lui 2019 cu numele câștigătorilor premiilor puse în joc în concurs, care vor fi aleși prin tragere la sorți.

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Montag, 31. Dezember 2018

Golul anului 2018, marcat de Isabelle Mihail de la fotbal feminin!

Anul acesta a fost o finală de vis, una în urma căreia Ianis Hagi s-a recunoscut învins. Isabelle Mihail l-a deposedat pe mijlocașul Viitorului de trofeu. Golul marcat de tânără în poarta Portugaliei a depăsit ca număr de voturi reușita direct din corner a lui Ianis în partida cu Bosnia Herțegovina U21. Astfel,  componenta naționalei feminine a strâns nu mai puțin de 57 la sută dintre cele peste 2.900 de voturi validate. Finala a fost cea care a adunat cele mai multe voturi, în condițiile în care clipurile prezentate pe toată durata concursului inedit au strâns peste o jumătate de milion de vizionări.

Deși a pierdut întrecerea pentru cel mai frumos gol reușit la națională, Ianis Hagi ar putea da lovitura în această iarnă pe piața transferurilor. Mai multe echipe puternice din străinătate s-au arătat interesate de mijlocașul Viitorului. Ar fi a doua experiență internațională pentru fiul lui Gheorghe Hagi. Ianis a mai fost la Fiorentina, dar nu a apucat să joace prea mult pentru echipa mare a clubului.

  • 2 goluri a marcat Ianis Hagi pentru echipa națională de tineret a României