Fotbal intern

Golul care îl va lăsa pe Gigi Becali fără cuvinte! Dragoș Nedelcu a reușit o execuție spectaculoasă la antrenamentul României U21. VIDEO

21.03.2019 | 12:15
Golul care il va lasa pe Gigi Becali fara cuvinte Dragos Nedelcu a reusit o executie spectaculoasa la antrenamentul Romaniei U21 VIDEO

Dragoș Nedelcu face parte din lotul echipei naționale a României U21 pentru meciurile amicale cu Spania U21 și Danemarca U21, chiar dacă mijlocașul central a fost desființat de Gigi Becali în urma evoluțiilor sale de la FCSB, iar fotbalistul a înscris un gol la antrenamentul susținut înaintea meciului amical cu Spania U21 care îl va lăsa fără cuvinte pe finanțatorul vicecampioanei.

Dragoș Nedelcu a înscris un gol care îl va lăsa pe Gigi Becali fără cuvinte

La ultimul antrenament susținut de echipa națională a României U21 înaintea meciului amical cu Spania U21, elevii lui Mirel Rădoi au exersat loviturile libere, iar Dragoș Nedelcu a reușit să își impresioneze coechipierii cu o execuție spectaculoasă. (VIDEO min. 01:41)

Antrenamentul reprezentativei de tineret a României a avut loc pe stadionul “Nuevo Estadio de Los Carmenes”, din Granada, acolo unde evoluează echipa din La Liga 2. Ședința de pregătire a durat aproximativ 90 de minute și toți jucătorii care au mers în stagiul de pregătire din Spania s-au antrenat la capacitate normală.

Spania U21 – România U21 se vede la TV

Echipa națională a României se va duela cu Spania azi, de la ora 19.45, iar în acest stagiu de pregătire va întâlni și Danemarca pe 25 martie, de la ora 19.00. Partidele “tricolorilor” vor fi transmise de TVR 1, dar vor putea fi văzute și pe canalul de Youtube FRF TV și pe pagina de Facebook a echipei naționale.

Lotul echipei naționale a României U21:

  • Portari: Andrei Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Cătălin Căbuz (FC Hermannstandt), Andrei Vlad (FCSB)
  • Fundași: Mihai Butean (AFC Astra), Deian Sorescu (FC Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester/Anglia), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Adrian Rus (Sepsi Sf. Gheorghe), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan  (Sepsi Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)
  • Mijlocași: Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Dragoș Nedelcu (FCSB), Lorand Fulop (FC Botoșani), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Florinel Coman (FCSB), Carlo Casap (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Valentin Gheorghe (AFC Astra), Stephan Drăghici (U Craiova 1948 CS)
  • Atacanți: Denis Drăguș (FC Viitorul), Andrei Sîntean (Sepsi OSK), Alexandru Tudorie (FC Voluntari)