Video. Golul începutului de an s-a marcat într-o partidă amicală

Golul anului, Miroslav Stoch, Video

Miroslav Stoch, fostul jucător de la Chelsea şi Fenerbahce, a reuşit un gol excepţional în partida amicală dintre Slavia Praga şi Şahtior.

Mijlocaşul ofensiv a reuşit să marcheze din propria jumătate de teren în prima reprizei a partidei amicale, într-un moment în care Pyatov, portarul care a gafat în repetate rânduri în mandatul lui Mircea Lucescu în Ucraina, se afla ieşit din poartă. Stoch a trimis un lob superb de la aproximativ 60 de metri şi l-a învins pe goalkeeper-ul ucrainian. VEZI VIDEO MAI JOS

În ciuda golului spectaculos reuşit de Stoch, Slavia Praga a pierdut cu 3-2 partida amicală, însă jucătorul slovac a reuşit un gol la care se gândea de mulţi ani: "De multe ori am visat la un asemenea gol. M-am gândit de multe ori cum ar fi să marchez un asemenea gol. Astăzi am şi reuşit să o fac", a spus la finalul meciului.

Miroslav Stoch a marcat cel mai frumos gol al anului în 2012

Mijlocaşul slovac a fost premiat de FIFA cu trofeul Puşkaş pentru cea mai frumoasă reuşită a anului, după ce a înscris un gol superb pentru Fenerbahce, într-o partidă de campionat. Stoch a trimis atunci un voleu superb, după o minge centrată de un gol de la colţul terenului.

Capriciosul fotbalist a fost luat de Chelsea în 2006, pe când avea doar 16 ani de la Nitra, însă nu a reuşit să se impună la echipa de pe Stamford Bridge. Stoch a fost împrumutat la mai multe echipe până în 2010, după care a fost vândut la Fenerbahce pentru 5 milioane de euro. Slovacul a trecut mai târziu pe la Paok Salonic, Al Ain şi Bursaspor, înainte să ajungă la echipa cehă.