Video. Golul începutului de an s-a marcat într-o partidă amicală

Tibi Demeter   
in Fotbal international
03/02/2018, 21:13
Video. Golul începutului de an s-a marcat într-o partidă amicală

Mijlocaşul ofensiv a reuşit să marcheze din propria jumătate de teren în prima reprizei a partidei amicale, într-un moment în care Pyatov, portarul care a gafat în repetate rânduri în mandatul lui Mircea Lucescu în Ucraina, se afla ieşit din poartă. Stoch a trimis un lob superb de la aproximativ 60 de metri şi l-a învins pe goalkeeper-ul ucrainian. VEZI VIDEO MAI JOS

În ciuda golului spectaculos reuşit de Stoch, Slavia Praga a pierdut cu 3-2 partida amicală, însă jucătorul slovac a reuşit un gol la care se gândea de mulţi ani: “De multe ori am visat la un asemenea gol. M-am gândit de multe ori cum ar fi să marchez un asemenea gol. Astăzi am şi reuşit să o fac”, a spus la finalul meciului.

Miroslav Stoch a marcat cel mai frumos gol al anului în 2012

Mijlocaşul slovac a fost premiat de FIFA cu trofeul Puşkaş pentru cea mai frumoasă reuşită a anului, după ce a înscris un gol superb pentru Fenerbahce, într-o partidă de campionat. Stoch a trimis atunci un voleu superb, după o minge centrată de un gol de la colţul terenului.

Capriciosul fotbalist a fost luat de Chelsea în 2006, pe când avea doar 16 ani de la Nitra, însă nu a reuşit să se impună la echipa de pe Stamford Bridge. Stoch a fost împrumutat la mai multe echipe până în 2010, după care a fost vândut la Fenerbahce pentru 5 milioane de euro. Slovacul a trecut mai târziu pe la Paok Salonic, Al Ain şi Bursaspor, înainte să ajungă la echipa cehă.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.