Fotbal intern

Golul lui Ianis Hagi i-a vrăjit pe toţi! “Gică, nu te supăra, bate mai bine ca tine”

17.10.2018 | 08:06
Golul lui Ianis Hagi ia vrajit pe toti Gica nu te supara bate mai bine ca tine

Ianis Hagi a reuşit o bijuterie de gol în meciul România U21 – Liechtenstein U21 4-0 din preliminariile Campionatului European de tineret din vara anului viitor. La finalul partidei de la Ploieşti, Mihai Stoichiţă a lăudat prestaţia jucătorilor antrenaţi de Mirel Rădoi şi a susţinut că performanţa obţinută va însemna foarte mult pentru fotbalul românesc.

“Calificarea asta, pentru noi, o să însemne ce au însemnat pentru fotbalul romanesc începuturile alea din 1984 când ne-am dus la un European şi ne-am dat seama că putem fi şi noi în lumea bună pentru că aveam o echipă excepţională, poate puţin nexperminentată. Pentru mine e un început al normalităţii. Să vedem cum o şi continuăm. Că e important să şi continui. Nu trebuie să rămână un caz izolat. Ar trebui să avem la fiecare doi ani câte o bucurie d-asta”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Golul lui Ianis Hagi i-a vrăjit pe toţi: “L-am felicitat pe Gică”

Mihai Stoichiţă a fost vrăjit de golul marcat de Ianis Hagi în meciul România U21 – Liechtenstein U21 4-0 şi a susţinut că la pauză a mers şi l-a felicitat pe Gică Hagi pentru reuşita fotbalistului de 19 ani. “M-am dus la pauză la taică-su şi i-am zis, băi Gică, nu te supăra. Bate mai bine ca tine. L-am pupat şi l-am felicitat şi pe el şi pe Marilena pentru talentul copilului lor”, a mai precizat Mihai Stoichiţă.

Echipa naţională de tineret a României s-a calificat la Campionatul European U21 din 2019, care se va disputa în Italia şi San Marino. Selecţionata pregătită de Mirel Rădoi va face parte din ultima urnă la tragerea la sorţi pentru turneul final, la 20 de ani de la ultima calificare a tricolorilor la un European destinat echipelor naţionale U21. Tricolorii au terminat pe primul loc în Grupa 8 a preliminariilor, cu şapte victorii şi trei remize în zece meciuri.

Golul lui Ianis Hagi i-a vrăjit pe toţi. Ce a spus Mihai Stoichiţă la finalul meciului de la Ploieşti
Golul lui Ianis Hagi i-a vrăjit pe toţi. Ce a spus Mihai Stoichiţă la finalul meciului de la Ploieşti