Fotbal intern

Golul lui Ioan Hora din FCSB – Hermannstadt, schemă de antrenament: “Stabilisem cu Benzar înainte de meci! Mă bucur că ne-a ieșit!”

11.02.2019 | 22:25
Golul lui Ioan Hora din FCSB  Hermannstadt schema de antrenament Stabilisem cu Benzar inainte de meci Ma bucur ca nea iesit

Ioan Hora a înscris al doilea gol al FCSB-ului din meciul cu Hermannstadt, scor 3-0, în etapa 23 din Liga 1 Betano, iar atacantul a dezvăluit că faza din care a reușit să marcheze face parte dintr-o schemă exersată la antrenamentele vicecampioane României.

Atacantul român se bucură că FCSB a câștigat cele trei puncte puse în joc în meciul cu Hermannstadt și susține că lupta pe care vicecampioana României o duce cu CFR Cluj pentru câștigarea titlului a rămas deschisă.

Golul lui Ioan Hora din FCSB – Hermannstadt, schemă de antrenament

“Mă bucură că am putut să îmi ajut echipa. E un debut fericit pentru mine, am reușit și să înscriu. Este important că am luat cele 3 puncte și ne-am apropiat de CFR Cluj. Lupta e deschisă, iar noi acum trebuie să jucăm fiecare meci ca la o finală. Avem potențial să câștigăm fiecare meci. Vorbeam cu Benzar înainte de meci și i-am zis că stau la limita ofsaid-ului și să îmi centreze acolo. Asta a făcut și mă bucur că ne-a ieșit. Eu mă simt bine și concurența face bine mereu. Cine e cel mai bun, cine e mai potrivit pentru tactica antrenorului, acela o să joace. Cu siguranță o să umplem stadionul pentru că rezultatele bune atac suporterii. Nu e foarte ok sinteticul de la Chiajna, dar avem nevoie de victorie și o să mergem să câștigăm cele trei meciuri. Mihai Pintilii e un prieten mai vechi de al meu și cu ajutorul lui am reușit să mă integrez mai repede la echipă”, a spus Ioan Hora la finalul meciului FCSB – Hermannstadt, scor 3-0.