Fotbal international

Cum a ajuns Mihai Roman la FCSB. Gol și assist pentru mijlocaș cu Rapid Viena. Video

Autor: Ionuţ Cataramă | 30.08.2018 | 22:40
Cum a ajuns Mihai Roman la FCSB. Gol și assist pentru mijlocaș cu Rapid Viena. Video
Golul lui Mihai Roman o aduce pe FCSB mai aproape de calificare cu Rapid Viena

Mihai Roman a dus scorul la 2-0 în FCSB – Rapid Viena, contând pentru play-off-ul Europa League. Reușita jucătorului transferat recent de la FC Botoșani a venit într-un moment oportun pentru roș-albaștri.

Roman a marcat chiar înainte de pauză, în minutul 45+2. Rusescu a centrat bine din banda stângă, Roman a reluat cu capul de la 11 metri, iar mingea a fost deviată de unul dintre fundașii adverși, scurgându-se apoi în poartă.

Gol și assist pentru Mihai Roman în FCSB – Rapid Viena

A fost primul gol al lui Mihai Roman de la transferul său la FCSB. Roman a pasat decisiv și la primul gol înscris de Harlem Gnohere. Mijlocașul

Vezi golul aici!

Transferul său la FCSB a surprins multă lume, mai ales că s-a concretizat foarte rapid. Inițial, jucătorul a refuzat să vină la gruparea roș-albastră, dar patronul FCSB a avut putere de convingere asupra sa.

Cum a ajuns Mihai Roman la FCSB

Ajuns la 33 de ani, Mihai Roman a mai evoluat de-a lungul carierei la FC Brașov, Rapid și Toulouse. Credea că-și va încheia cariera la Botoșani, dar Gigi Becali i-a dat planurile peste cap, dorind să-l ia cu orice preț înaintea „dublei” cu Rapid Viena.

Eu i-am spus că mă simt bine la Botoșani, i-am spus că nu cred că pot ajuta Steaua la vârsta mea, dar dumnealui a fost foarte insistent și până la urmă am acceptat. E normal ca cei de la Steaua să ia spuma de la cluburi din România, mă bucur că ne întărim, vreau să facem treaba și să ne atingem obiectivele”, a spus Mihai Roman.

Convenția lui Gigi Becali cu Mihai Roman

Interesant este că Gigi Becali a dezvăluit faptul că Mihai Roman i-a cerut să nu-l critice în mod public atunci când joacă prost.

“De ce crezi că l-am luat pe Roman? L-am luat ca să se roage cu mine. I-am zis lui Roman un Psalm şi el a fost la duhovnicul lui ca să primească acceptul să vină la Steaua. El nu a vrut la început să vină. Mi-a spus că nu poate să ne ajute, iar i-am spus că sunt convins că poate să ne ajute, dar mi-a zis că are o rugăminte. Mi-a cerut să nu îl critic dacă nu joacă bine. Am o convenţie cu el. Nu o să îl critic, chiar dacă o să joace prost”, a spus Gigi Becali la o emisiune de sport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!