Fotbal international

Golul optimilor de finală s-a marcat în Sevilla – Dortmund. Dahoud a reușit o „bijuterie”. Video

17.02.2021 | 22:46
Golul optimilor de finala sa marcat in Sevilla  Dortmund Dahoud a reusit o bijuterie Video
ADVERTISEMENT

Mahmoud Dahoud a reușit să înscrie golul optimilor de finală în duelul dintre Sevilla și Borussia Dortmund, printr-un șut de senzație de la mare distanță.

Golul lui Dahoud din minutul 19 a fost cel care a adus-o pe vicecampioana Germaniei în joc, după ce andaluzii deschiseseră scorul în minutul 7 prin Suso.

ADVERTISEMENT

În minutul 27, Erling Haaland i-a adus în avantaj pe cei de la Dortmund după un schimb de pase superb cu Jadon Sancho, pentru ca în minutul 43 tot el să ducă scorul la 3-1.

Golul optimilor de finală a fost marcat de Dahoud în Sevilla – Dortmund

Mahmoud Dahoud a reușit să înscrie în minutul 15 un gol absolut superb de la mare distanță și a pus astfel capăt și seriei de șapte meciuri consecutive ale Sevillei fără gol primit.

ADVERTISEMENT

Pasa decisivă la golul lui Dahoud a fost dată de Erling Haaland, care înainte de a pasa și-a ridiculizat un adversar, dându-i mingea printre picioare.

Este primul gol în trei meciuri din actualul sezon de UEFA Champions League al mijlocașului german cu origini siriene, iar reușita sa a venit într-un moment în care echipa sa avea mare nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT

VIDEO CU GOLUL AICI

  • 25 de ani a împlinit Mahmoud Dahoud pe 1 ianuarie
  • 8.500.000 de euro este cota de piață a lui Mahmoud Dahoud, conform transfermarkt.com

Real Madrid îl vrea pe Erling Haaland

Erling Haaland rămâne în continuare unul dintre cei mai buni jucători ai Borussiei Dortmund și una dintre revelațiile fotbalului mondial, motiv pentru care Real Madrid încearcă să-l aducă pe norvegian pe „Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT

În sezonul actual, Haaland este cel mai bun marcator al echipei de pe Westfalenstadion, cu 24 de goluri marcate în 24 de apariții, ultima reușită din Bundesliga venind în meciul cu Hoffenheim din campionat.

„Haaland este în vizorul celor de la Real Madrid mai mult ca niciodată”, scrie presa germană.

  • 110.000.000 de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, conform transfermarkt.com
  • 20 de ani este vârsta lui Erling Haaland
ADVERTISEMENT