Sport

Golul speranței în baraj! Mioveni o egalează pe Hermannstadt și e la un pas de promovare. Video

Golul marcat de Mioveni în minutul 71 poate însemna promovarea echipei în Liga 1, după duelul cu Hermannstadt.
02.06.2021 | 20:49
Golul sperantei in baraj Mioveni o egaleaza pe Hermannstadt si e la un pas de promovare Video
ADVERTISEMENT

Mioveni a reușit să o egaleze pe Hermannstadt în minutul 71, după autogolul lui Ousmane Viera, în urma șutului lui Davide Massaro, care poate însemna promovarea echipei pregătite de Alexandru Pelici.

Hermannstadt a deschis scorul, în ingerioritate numerică, în minutul 25 prin Yazalde, însă din minutul 6 al confruntării evoluează cu un om în minus, căpitanul Răzvan Dâlbea fiind eliminat pentru două faulturi dure, sancționate cu cartonașe galbene de „central”.

ADVERTISEMENT

Mioveni o egalează pe Hermannstadt și e la un pas de promovare

Mioveni a forțat egalarea în returul barajului cu Hermannstadt, mai ales că sibienii au rămas fără căpitanul Răzvan Dâlbea, care a fost eliminat încă din debutul partidei, mai exact în minutul 6.

În ciuda faptului că evoluau cu un jucător în plus, Mioveni a primit un gol de la Hermannstadt, însă calculele echipei antrenate de Alexandru Pelici rămâneau la fel, având nevoie să înscrie minim un gol.

ADVERTISEMENT

În tur, rezultatul duelului dintre Mioveni și Hermannstadt a fost 0-0, iar în cazul unei remize, scor 1-1, sibienii sunt retrogradați, din cauza golului marcat în deplasare de Mioveni.

După mai bine de o oră în care au evoluat cu un om în plus, Mioveni a reușit egalarea prin șutul lui Davide Massaro din minutul 71, care se ducea pe lângă poartă, dar care a fost deviat în proprie poartă de Ousmane Viera și care poate însemna promovarea în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Astfel, Mioveni poate deveni prima echipă din istoria campionatului, de când s-a introdus sistemul de baraj între formațiile din Liga 1 și Liga 2, care promovează.

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

Hermannstadt, cu doi jucători eliminați pe final

În minutul 82 al duelului, Cristiano Figueiredo, portarul lui Hermannstadt, a fost eliminat și el după ce a respins mingea cu mâna în afara careului, arbitrul dându-i cartonașul roșu direct.

ADVERTISEMENT

Cristiano a încercat să evite marcarea unui alt gol din partea Mioveniului, însă asta a însemnat o eliminare directă a sa, însă a păstrat mai multe șanse ale echipei sale pentru finalul duelului.

A fost ultimul meci al lui Cristiano Figueiredo pentru Hermannstadt, portarul urmând să se alăture lui CFR Cluj în această vară, din postura de jucător liber de contract.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Figueiredo
ADVERTISEMENT