Golul anului în fotbal! A driblat 7 adversari pentru o reuşită de poveste! VIDEO

Sorin Dumitrescu    Silviu Ghering   
în Fotbal international
15/08/2019, 15:10
Golul anului în fotbal! A driblat 7 adversari pentru o reuşită de poveste! VIDEO
Golul anului în fotbal vine din Columbia, dintr-un meci de tineret

Ar putea fi golul anului în fotbal. Nu vine dintr-un meci între două echipe cu nume mari, cu superjucători plătiți cu sume astronomice, dar cu siguranță, după ce o planetă întreagă l-a văzut marcând după ce a driblat șapte adversari viața și cariera autorului acestui magnific gol se poate schimba radical.

Golul anului în fotbal vine din Columbia

Golul de poveste a fost marcat între-un meci din cadrul unei competiții under 21, care a avut loc în Columbia. Meciul în discuție este Santander – Norte de Santander, câștigat de prima echipă cu scorul de 3-2. Anderson Diaz, jucătorul echipei oaspete, este cel care a reușit să marcheze după ce a neutralizat în drumul spre plasa porții adverse nu mai puțin de șapte jucători!

Acțiunea sa a început în minutul 55, la scorul de 1-1, undeva la 40 de metri de buturile adverse, după o pasă primită de la un coechipier. A driblat cinci jucători până a rămas singurul cu portarul în față, pe care l-a evitat elegant și apoi a mai întors ca pe pe o clătită un al ultim apărător în apropierea liniei porții, pentru a intra cu balonul în plasă!

Însă, la final, Anderson Diaz a rămas cu amintirea fabulosului său gol, pentru că echipa care a câștigat meciul a fost Santander! După această reușită de poveste este aproape imposibil ca autorul său să nu fie contactat măcar de club de seniori din țara natală, pentru că imaginile cu cele șapte driblinguri au strâns milioane de like-uri pe rețele de

 

Închide ×