Fotbal intern

Au găsit înlocuitor pentru Nemec! A dat 25 de goluri în 26 de meciuri!

Dinamo se pregăteşte de multe "mişcări de trupe" în această vară. Până în acest moment, se ştiu câţiva dintre jucătorii care vor părăsi echipa, şi sunt nume destul de importante:...
23.05.2017 | 00:06
Au gasit inlocuitor pentru Nemec A dat 25 de goluri in 26 de meciuri
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte de multe “mişcări de trupe” în această vară. Până în acest moment, se ştiu câţiva dintre jucătorii care vor părăsi echipa, şi sunt nume destul de importante: portarii Jaime Penedo şi Vytautas Cerniauskas, fundaşii Claude Dielna şi Romera Navarro şi mijlocaşul Antun Palic. Aceştia sunt la final de contract, însă există şi fotbalişti care este posibil să părăseacă echipa datorită unor oferte venite de la cluburi din străinătate. Iar primii vizaţi sunt Sergiu Hanca, dorit în Belgia şi Franţa, şi Adam Nemec, jucător cu ofertă din Rusia.

Pregătesc oferta pentru Petre

Iar “câinii” s-au mişcat destul de repede pentru a găsi un înlocuitor pentru eventualitatea în care vor fi nevoiţi să accepte o ofertă pentru Adam Nemec. Dacă ruşii de la Rostov vor face o ofertă consistentă, jucătorul va fi cedat, iar o parte din banii pe care îi vor primi vor fi reinvestiţi într-un înlocuitor. Iar acesta este Adrian Petre de la UTA Bătrâna Doamnă, locul 2 în Liga a II-a, cu şanse mari de promovare în prima ligă (vezi aici clasamentul!). Atacantul este monitorizat de dinamovişti încă din toamna trecută, iar în iarnă s-a făcut o ofertă pentru el, dar cele două părţi nu s-au înţeles atunci. Aşa că Dinamo s-a reorientat spre Rivaldinho, care era şi liber de contract, iar fiul celebrului Rivaldo a ajuns în “Ştefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Are cifre impresionante!

Atacantul pe care îl vor “câinii” este un jucător pe profilul lui Adam Nemec. Înalt, puternic şi golgheter pur-sânge. Jucătorul de 19 ani (născut pe 11 februarie 1998, la Arad) este cel mai bun marcator al formaţiei sale în Liga a II-a, cu cifre incredibile: are 25 de goluri marcate în 26 de partide jucate! El este cotat la 300.000 de euro, adică exact suma pentru care o altă “perlă” a Aradului, Dennis Man, a fost cumpărat de Steaua. Acum, însă, suma cerută pentru Petre ar putea fi mai mare, undeva în jurul a 500.000 de euro, pentru că interesul pentru Petre este destul de mare, el fiind monitorizat şi de mai multe formaţii din Italia. Mai ales că arădenii ştiu că plecarea lui Nemec va lăsa un gol important în atacul “câinilor”, iar slovacul nu va părăsi echipa pentru mai puţin de 1.000.000 de euro.

“Petre a fost şi este dorit de multe echipe din Liga 1 sau din străinătate, dar nu este acum momentul să vorbim dacă pleacă de la noi în această vară. Avem nişte obiective de atins şi trebuie să ne concentrăm pe ele”, a declarat pentru FANATIK.RO Codru Grădinaru, directorul general de la UTA Bătrâna Doamnă.

ADVERTISEMENT